Η Daisy «έκλεψε» το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριάς της και έφαγε 20 κέρματα

Υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση.

Article featured image
Article featured image


Ένα κουτάβι 12 εβδομάδων υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση αφού κατάπιε 20 νομίσματα από το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριάς του.

Η βρετανική κτηνιατρική φιλανθρωπική οργάνωση «PDSA» είπε ότι η ιδιοκτήτρια της Daisy, Ivana, από το Derby του Ηνωμένου Βασιλείου, ανησύχησε όταν το ζωάκι της άρχισε να κάνει εμετό και σταμάτησε να τρώει.

Οι κτηνίατροι έκαναν ακτινογραφίες στο κουτάβι και εκεί φάνηκε πως είχε καταπιεί τα 20 κέρματα.

daisy-katapie-20-kermata-2_city.png
Φωτογραφία: PA



«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν με πήραν τηλέφωνο από την PDSA και μου είπαν ότι η Daisy είχε καταπιεί τόσα πολλά κέρματα», λέει η Ivana. «Το πορτοφόλι μου είχε χαθεί και το έψαχνα παντού, αλλά δεν σκέφτηκα ότι το είχε πάρει η Daisy. Δεν είχα ιδέα ότι ένα κουτάβι θα μπορούσε να φάει κάτι τέτοιο και φοβηθήκαμε μήπως τη χάσουμε», συμπλήρωσε.

Η φιλανθρωπική οργάνωση είπε ότι η Daisy υποβλήθηκε σε εγχείρηση η οποία στέφθηκε με επιτυχία και το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι της την επόμενη μέρα, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή.

daisy-katapie-20-kermata-3_city.png
Φωτογραφία: PA



Η κτηνίατρος Sally Frith είπε: «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τον αριθμό των νομισμάτων που είχε καταφέρει να φάει, ειδικά για ένα τόσο μικροσκοπικό κουτάβι. Τα κέρματα δημιούργησαν μια απόφραξη η οποία, αν δεν είχε αντιμετωπιστεί, θα μπορούσε να ήταν μοιραία. Οπότε η Ivana έκανε καλή δουλειά που την έφερε σε εμάς».

Η Daisy επέστρεψε για επανεξέταση και φαίνεται πως είναι καλά και αναρρώνει.

daisy-katapie-20-kermata-4_city.png
Φωτογραφία: PA




Με πληροφορίες από BBC

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ