Διεκδίκησε μία πλήρη υποτροφία από το CIM

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School είναι το 1ο κυπριακό Business School και ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image


Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1978 στη Λευκωσία με κύριο στόχο να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου όσον αφορά την εκπαίδευση εργαζομένων. Από το 1984 δραστηριοποιείται και στη Λεμεσό.

Τα τελευταία 44 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερή του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του, οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών, αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Τώρα, το CIM σού δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία αξίας €8,000 για το 1ο έτος του προγράμματος του University of West London, LLB (Hons) Law, Λευκωσία/Λεμεσός. Την ενέργεια στηρίζει η CITY.

CIM%20CITY%20BANNER%20600x400.jpg



Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε μικρές ομάδες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και επιτυχημένους δικηγόρους, συνδυάζοντας έτσι στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη θεωρία με την πρακτική και αντανακλώντας τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετές επιλογές όσον αφορά σπουδές Νομικής στην Κύπρο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το εν λόγω πτυχίο θα είναι ένα από τα κορυφαία, αν όχι το κορυφαίο, που θα προσφέρεται στην Κύπρο και οι λόγοι είναι πολλοί:

- Η συνεργασία με το University of West London εγκαθιδρύθηκε το 2011 και άρα είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής μεταξύ οποιουδήποτε Κυπριακού Ακαδημαϊκού Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστημίου.

- Το University of West London είναι το Βρετανικό Πανεπιστήμιο με την υψηλότερη ακαδημαϊκή κατάταξη στην Κύπρο.

- Το γεγονός ότι οι απόφοιτοι θα λάβουν πτυχίο από ένα κορυφαίο βρετανικό Πανεπιστήμιο διασφαλίζει καλύτερες προοπτικές εργοδότησης.

- Η διάρκεια του πτυχίου είναι 3 χρόνια σε αντίθεση με τα κυπριακά πτυχία που είναι 4. Άρα σε 4 χρόνια ο δικός μας φοιτητής δύναται να ολοκληρώσει και την απαιτούμενη δικηγορική άσκηση και πλέον να είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος.

- Τα μαθήματα είναι αποκλειστικά βραδινά και άρα δίδεται η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών.

- Το κόστος των διδάκτρων ανέρχεται μόνο στις €8,000 ανά έτος άρα είναι πολύ χαμηλότερο από την απόκτηση του ίδιου πτυχίου με σπουδές στο Λονδίνο μετά το Brexit. Για παράδειγμα, εάν συνυπολογίσει κανείς το κόστος απόκτησης του προγράμματος «LLB (Hons) Law (3 Years)» στο Λονδίνο, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα νέα δίδακτρα όσο και το κόστος διαμονής και συντήρησης, ανέρχεται πέραν των €70,000. Το ίδιο πτυχίο, αυτούσιο, μπορεί να αποκτηθεί μέσω της συνεργασίας μας, πάλι με τρία χρόνια σπουδές, με συνολικά δίδακτρα €24,000.

- Η διδασκαλία θα γίνεται σε μικρές ομάδες άρα παρέχεται καλύτερη καθοδήγηση και στήριξη των φοιτητών.

- Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η αγγλική και άρα οι απόφοιτοι μπορούν να διεκδικήσουν θέση εργασίας σε παγκόσμια βάση και όχι να περιοριστούν μόνο στη μικρή κυπριακή αγορά εργασίας.


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου https://cima.ac.cy/city-com-cy-scholarship


Όροι Υποτροφίας

-
Η Υποτροφία είναι ανοικτή σε πολίτες της ΕΕ.

-Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν Απολυτήριο Λυκείου με ελάχιστο Βαθμό 16/20 και πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας π.χ. IELTS 5.5

-Υποβολή αιτήσεων μέχρι 12/6/2022

-Όλοι οι υποψήφιοι που τηρούν τους Όρους θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ