Μια επική πρόταση γάμου σε σούπερ μάρκετ

Ο Ιταλός αντί για τις γόνδολες της Βενετίας, επέλεξε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image

Αντί για τις γόνδολες της Βενετίας -ιδέα που σκέφτηκε αλλά απέρριψε- ένας Ιταλός επέλεξε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

«Αγάπη μου, θέλω να σε ρωτήσω κάτι, παρουσία όλων», είπε ο Σαλβατόρε Κοσταρέλι, από τα μεγάφωνα του σουπερμάρκετ στην πόλη Μίρα, όπως δείχνει βίντεο που δημοσίευσε η εφημερίδα Corriere del Veneto. «Σ’ αγαπώ, είσαι η ζωή μου, θέλω να σε ρωτήσω, θα με παντρευτείς;».

Ακούγονται κατόπιν τα χειροκροτήματα πελατών και υπαλλήλων ενώ η εικόνα μετατοπίζεται στον διάδρομο με τα καθαριστικά, όπου η Τιτσιάνα Φαμάο, πιάνεται από το καρότσι με τα ψώνια για να μην πέσει κάτω από την έκπληξη.

Το ζευγάρι αγκαλιάζεται δίπλα στα κατεψυγμένα είδη, ο Σαλβατόρε βγάζει από την τσέπη του το δαχτυλίδι και το περνάει στο δάχτυλο της Τιτσιάνα, ενώ στη συνέχεια γιορτάζουν το γεγονός με ένα μπουκάλι παγωμένο Prosecco από τα ψυγεία του καταστήματος.

Όπως εξηγεί, σχεδίαζε την πρόταση γάμου εδώ και πολλές ημέρες. «Σκέφθηκα την κλασική πρόταση, πάνω σε μια γόνδολα, αλλά προτίμησα το σουπερμάρκετ για να καταλάβει πόσο την αγαπώ. Μια τέτοια χειρονομία, δεν θα την ξεχάσει ποτέ», είπε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ