Το τρέιλερ του κορεάτικου «La Casa De Papel» μάς προετοιμάζει για την «απόλυτη ληστεία»

Πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά.

Article featured image
Article featured image


Το κορεάτικο spinoff του «La Casa De Papel» («Η Τέλεια Ληστεία») με τίτλο «Money Heist: Korea – Joint Economic Area» έρχεται στις 24 Ιουνίου στο Netflix και το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Η πρωτότυπη ισπανική δραματική σειρά εγκλήματος του Άλεξ Πίνα διήρκησε πέντε σεζόν και εστίασε σε μια σειρά από ληστείες που πραγματοποιήθηκαν από μια ομάδα κλεφτών. Ο Πίνα είναι παραγωγός και της κορεάτικης εκδοχής, η οποία διαδραματίζεται με φόντο την επανένωση της Βόρειας και Νότιας Κορέας και περιστρέφεται γύρω από τον καθηγητή (The Professor) ο οποίος προσεγγίζει την Τόκιο με ένα σχέδιο να κλέψει 4 τρισεκατομμύρια γουόν από το νομισματοκοπείο της Κορέας.

Ο καθηγητής συγκέντρωσε μια κορυφαία ομάδα ληστών για να πετύχει το σχέδιό του, όμως κατά τη διάρκεια επικρατεί χάος καθώς υπάρχουν όμηροι και εμπλέκεται και η αστυνομία της Κορέας.


Δείτε το τρέιλερ:



Ο Κιμ Χονγκσούν σκηνοθετεί τη σειρά, της οποίας η ανάπτυξη ανακοινώθηκε πρώτα τον Νοέμβριο του 2020. Οι κορεάτικες σειρές, με πρώτο το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» («Squid Game»), έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα και έχουν βρεθεί πολύ ψηλά στην κατάταξη με τις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Ωστόσο, το «Money Heist: Korea – Joint Economic Area» δεν θα είναι το μοναδικό spinoff του «La Casa De Papel». Τον Νοέμβριο, η πλατφόρμα παρήγγειλε ακόμα μια σειρά που θα εστιάζει στον δημοφιλή χαρακτήρα του Μπερλίν (Αντρές ντε Φονολόσα), τον οποίο υποδύεται ο Πέδρο Αλόνσο και αναμένεται να προβληθεί το 2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ