«Βγήκαμε πρώτο ραντεβού και έκανε κάτι που με άφησε με το στόμα ανοιχτό»

Μια χρήστης του reddit περιγράφει τι έγινε σε ένα ραντεβού όπου ήθελε να πάει τουαλέτα αλλά φοβόταν να αφήσει το ποτό της εκτεθειμένο.

Article featured image
Article featured image


Δυστυχώς οι περιπτώσεις γυναικών που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης από άνδρες που έχουν ρίξει στο ποτό τους το «χάπι του βιασμού» είναι ουκ ολίγες και τα τόσο συχνά περιστατικά είναι λογικό να προκαλούν αισθήματα φόβου στις γυναίκες όταν βγαίνουν έξω. Ειδικά όταν μιλάμε για πρώτα ραντεβού, με άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν.

Η χρήστης του reddit, u/GamerGurl3980, γνώρισε έναν άντρα μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και αποφάσισαν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού, το οποίο κατέληξε σε ένα εστιατόριο.

Η 21χρονη παρήγγειλε ένα νερό και μια λεμονάδα και καθώς βρίσκονταν στο εστιατόριο άρχισε να νιώθει την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα, όμως φοβούμενη από τις διάφορες περιπτώσεις γυναικών που έπεσαν θύματα κακοποίησης επειδή τους είχαν ρίξει στο ποτό τους το «χάπι του βιασμού» ενώ δεν έβλεπαν, αποφάσισε να περιμένει μέχρι να φτάσει σπίτι για να πάει στην τουαλέτα.

Ο 27χρονος άντρας αντιλήφθηκε – χωρίς να είναι ξεκάθαρος το πώς όμως - την ανησυχία της κοπέλας και έτσι όταν πλησίασε ο σερβιτόρος τού είπε: «Είναι το πρώτο μας ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τα ποτά της και να τα κρατήσεις μέχρι να επιστρέψει από την τουαλέτα;».

Η νεαρή γυναίκα γράφει στην ανάρτησή της πως «μέσα στο μυαλό της είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό» από την αντίδραση του 27χρονου, ενώ προσθέτει πως ένιωσε αμέσως πιο ασφαλής.



Η ανάρτηση μάζεψε περισσότερα από 1.100 σχόλια και 17.000 upvotes, με μερικούς χρήστες του reddit να της λένε να τον παντρευτεί, ενώ άλλοι επικεντρώθηκαν στη διαφορά ηλικίας που είχαν.

«Πρόσεχε! Βγήκα ραντεβού με έναν τύπο από το ίντερνετ μια φορά και τώρα… είμαστε αρραβωνιασμένοι!», γράφει χιουμοριστικά μια χρήστης στα σχόλια.

«Πηγαίνω τουαλέτα μόνο όταν τελειώσω το ποτό μου και δεν έχω παραγγείλει ακόμα το επόμενο», γράφει μια άλλη.

«Είναι τόσο θλιβερό», γράφει μια τρίτη. «Η χειρονομία είναι πολύ ωραία και συγχαρητήρια για το ραντεβού σου, αλλά το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή όπου έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο είναι στενάχωρο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ