«Εχθές το βράδυ δοκίμασα τα περσινά μαγιό. Με κοίταζα στον καθρέφτη και όλο κάτι με ενοχλούσε»

Η Χρύσα Κατσαρίνη αφού δοκίμασε τα περσινά μαγιό της, αποφάσισε τελικά να αγαπήσει λίγο παραπάνω το σώμα της, απεγκλωβίζοντάς το από την τέλεια εικόνα -συγκεκριμένου μεγέθους και επεξεργασίας- που καθημερινά μάς πλασάρουν.

Article featured image
Article featured image


Η γνωστή Ελληνίδα stand up comedian, Χρύσα Κατσαρίνη, έκανε χθες μια ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας ένα δυνατό body positive μήνυμα.

Στην ανάρτησή της λέει συγκεκριμένα πως αποφάσισε να δοκιμάσει τα περσινά της μαγιό και καθώς έβλεπε τον εαυτό της στον καθρέφτη αντιλαμβανόταν πως κάτι την ενοχλούσε. Συνειδητοποίησε εν τέλει πως ήταν τόσο επηρεασμένη από την «ιδεατή» εικόνα του σώματος, η οποία διαμορφώθηκε από τα πρότυπα ομορφιάς με τα γυαλισμένα και αψεγάδιαστα κορμιά, σε σημείο που είχε ξεχάσει πώς μοιάζει ένα σώμα χωρίς photoshop.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση αποφάσισε να φωτογραφίσει το σώμα της και να αναρτήσει μερικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, για να υπενθυμίσει στον εαυτό της αλλά και σε όλ@ εκεί έξω ότι είναι ΟΚ να έχεις ψεγάδια, πόρους, δίπλες και χαλάρωση. Τα εκτεθειμένα -στην παραλία ή αλλού- σώματα με κυτταρίτιδα, ραγάδες, λίπος ή παντελή έλλειψη λίπους είναι επίσης, πολύ ΟΚ. Η ζωή εκτυλίσσεται -και εκτίθεται- άλλωστε, εκεί έξω και «απεχθάνεται» τα κάθε λογής φίλτρα.

Δείτε την ανάρτησή της:



«Εχθές το βράδυ δοκίμασα τα περσινά μαγιό. Με κοίταζα στον καθρέφτη και όλο κάτι με ενοχλούσε. Τα μπούτια, τα μπράτσα, η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες κ.ο.κ. Έχω βουλιάξει τόσο πολύ στην ιδεατή εικόνα του σώματος, στα πρότυπα ομορφιάς, στα αψεγάδιαστα, γυαλισμένα κορμιά, σε σημείο που έχω ξεχάσει πως είναι ένα σώμα χωρίς photoshop. Ξέρετε, αυτά που έχουν πόρους, που όταν κάθεσαι περίεργα κάνουν δίπλες, που έχουν χαλάρωση όταν περνάνε τα 30 ακόμα και αν πηγαίνεις γυμναστήριο. Αποφάσισα λοιπόν να ανεβάσω αυτές τις φωτογραφίες για να μου υπενθυμίσω ότι είμαι αυτή και είμαι οκ. Φουλ ψεγάδι. Και είναι οκ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ