Ένας πατέρας και ο γιος του έφτιαξαν τα φέρετρα για τα 19 παιδιά που σκοτώθηκαν στο Τέξας

Ο Ganem και ο Billy θέλησαν να αποχαιρετήσουν τα ανήλικα θύματα, κοσμώντας τα φέρετρα με κάτι που αγαπούσαν.

Article featured image
Article featured image


Ένας καλλιτέχνης από τις ΗΠΑ, συντετριμμένος από τη μαζική δολοφονία των 19 ανήλικων μαθητών στο Τέξας, ανέλαβε να φτιάξει τα φέρετρα των μικρών θυμάτων, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη τους.

Ο Trey Ganem είναι ο ιδιοκτήτης της SoulShine Industries και ήρθε σε επαφή με μέλη των οικογενειών στο Ουβάλντε για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων τους.Η Ένωση Διευθυντών Γραφείων Τελετών του Τέξας είχε ζητήσει από τον Ganem την υποστήριξή του μετά την επίθεση στο δημοτικό σχολείο, με 21 νεκρούς -μεταξύ των οποίων 19 παιδιά. «Θα συνδράμω τις οικογένειες σε αυτήν την τραγική στιγμή», έγραψε στη σελίδα της SoulShine Industries στο Facebook. «Αυτό είναι κάτι που καμιά οικογένεια δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσει. Η αγάπη και τα συναισθήματά μου είναι ήδη εκεί».

Ο Ganem και ο γιος του Billy, ο οποίος εργάζεται μαζί του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διευκολύνουν τις οικογένειες. Οι υπηρεσίες του Ganem μπορεί χρεώνονται από 3.400 έως 3.800 δολάρια, αλλά οι συγγενείς των θυμάτων των μαζικών πυροβολισμών στο Uvalde δεν πλήρωσαν τίποτα.

Ο Ganem και ο Billy προσπάθησαν να αποχαιρετήσουν τα ανήλικα θύματα, κοσμώντας τα φέρετρα με κάτι που αγαπούσαν.

Για την Eliahna Torres, ένα από τα νεαρά θύματα, ο σχεδιασμός περιελάμβανε ένα λάμα, τα χρώματα της μπάλας του σόφτμπολ, που ήταν ένα πάθος της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ