«Έντι, αυτό είναι για σένα»

Έφτιαξαν ένα τεράστιο αγρογλυφικό αφιερωμένο στον χαρακτήρα του «Stranger Things 4» που όλοι αγαπήσαμε.

Article featured image
Article featured image


Δύο ήταν οι σκηνές που θα μείνουν αξέχαστες από την τελευταία σεζόν του «Stranger Things». Η πρώτη είναι εκείνη που η Μαξ τρέχει να σωθεί από τον Βέκνα καθώς από πίσω παίζει το «Running Up Thath Hill (A Deal With God» της Kate Bush, και η δεύτερη, την οποία όλοι ανυπομονούσαν να δουν από το πρώτο μέρος της σεζόν, ήταν όταν ο αδικοχαμένος Έντι έπαιξε το «Master of Puppets» των Metallica στο Upside-Down.



Στην τελική μάχη της πρόσφατης σεζόν, φαίνεται πως ο υπέροχος μεταλάς σκοτώνεται και αυτό άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στους θεατές, αφού ήταν αναμφίβολα ο πιο αγαπητός χαρακτήρας της 4ης σεζόν. Πολλοί φαν τον θρήνησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με διάφορες αναρτήσεις οι οποίες ζητούν απεγνωσμένα από τους αδερφούς Duffer, να βρουν κάποιο τρόπο για να επαναφέρουν τον χαρακτήρα στη σειρά.

Φαίνεται όμως πως οι φαν δεν είναι οι μόνοι που θρηνούν τον θάνατο του Έντι, αφού ο επίσημος λογαριασμός του «Stranger Things» ανήρτησε ένα βίντεο με τίτλο «Έντι, αυτό είναι για σένα» και δείχνει ένα τεράστιο μνημείο αφιερωμένο στον χαρακτήρα. Ο εικαστικός Stan Herd έφτιαξε ένα αγρογλυφικό κάπου στην Ιντιάνα (την πολιτεία όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της σειράς) το οποίο δείχνει τον Έντι σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές.

Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό και παρουσιάστηκε με πλάνα από ψηλά και υπό τους ήχους του «Master of Puppets» των Metallica.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ