Η Durex Cyprus αφηγείται τα Cover Stories από το Νησί της Αφροδίτης!

Τρεις μικρές ιστορίες βγαλμένες από local insights και περιστατικά που έχουν συμβεί λίγο-πολύ σε όλους.

Article featured image
Article featured image


Ήλιος, παραλία, κορμιά στην άμμο… όπως και να το κάνουμε, το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη ερωτισμό. Πόσο μάλλον στο νησί μας, το νησί που γέννησε τη θεά του έρωτα και του σεξ, την Αφροδίτη. Kάποιες φορές, όμως, σαν θερμόαιμος λαός που είμαστε, πάνω στον ενθουσιασμό, ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό – με περισσότερη προστασία, έρχεται και περισσότερη απόλαυση.

Κρατώντας αυτή τη λεπτομέρεια, η Durex Cyprus ήρθε να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η προστασία, για αυτό και λανσάροντας το νέο της instagram page (κάνε τώρα που διαβάζεις follow @durexcyprus) εφηύρε τα Cover Stories Aπ’ το Νησί της Αφροδίτης, 3 μικρές ιστορίες βγαλμένες από local insights και περιστατικά που έχουν συμβεί λίγο-πολύ σε όλους. Κουπέπια έχουμε φάει όλοι, και καλά και κακά, Αγία Νάπα έχουμε βουτήξει όλοι, και όλοι κάποια στιγμή κάναμε τη φουκαριάρα τη μάνα μας να τρομάξει πολύ.

Τι θέλει, όμως, να πει αυτό το κείμενο; Ότι με την ποικιλία προφυλακτικών της Durex, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τη «στολή» με την οποία θες να παίξεις αυτό το καλοκαίρι και να παραμείνουν όλ@ στο κρεβάτι, στο αμάξι, στο μπαλκόνι, στην παραλία -you name it- προστατευμέν@ και να το απολαύσουν! Ακολούθησε το @durexcyprus ή μπες στο durex.gr και βρες προφυλακτικά, λιπαντικά, και άλλα πολλά νέα σύντομα που θα ανεβάσουν το παιχνίδι της απόλαυσης!

Και ας θυμόμαστε κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να κυλιστούμε στην άμμο, το slogan της εκστρατείας: Περισσότερη προστασία, περισσότερη απόλαυση.

Στιγμιότυπο 2022-07-14, 2.32.32 μμ.png


Απόλαυσε όλα τα Cover Stories εδώ!


Επεισόδιο 1: Βούττα στην Αγιά Νάπα



Επεισόδιο 2:
Μάμμα, έκαμα πελλάρα



Επεισόδιο 3:
Τα Κουπέπια

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ