Λεμεσός: 8χρονο αγοράκι δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Article featured image
Article featured image


Στο Μακάρειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το 8χρονο αγοράκι που νωρίτερα σήμερα το πρωί δέχθηκε δάγκωμα στο κεφάλι από σκύλο στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό. Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι με καταγωγή από τη Ρουμανία, βρισκόταν μαζί με το αδελφάκι του σε ανοικτό χώρο που φιλοξενεί κυνηγόσκυλα σε κλουβιά, όταν κάποια στιγμή αδέσποτος σκύλος που βρισκόταν στο σημείο, το δάγκωσε. Ο σκύλος φέρεται να μην ανήκει στον ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Παραλήφθηκε από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες και την Αστυνομία, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε και διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου που επιτέθηκε στο αγοράκι.

Ταυτόχρονα, διερευνάται και το ενδεχόμενο το παιδί να δέχθηκε επίθεση όχι μόνο από τον συγκεκριμένο σκύλο, αλλά από περισσοτέρους, αφού στο σημείο του περιστατικού πιθανόν να βρίσκονταν μέχρι και τέσσερα σκυλιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ