«Μαμά, είναι η βασίλισσα!»

Οι Βρετανοί «είδαν» τη βασίλισσα (τους) στον ουρανό, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της.

Article featured image
Article featured image


Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών, αποτελεί μάλλον τη μεγαλύτερη απώλεια που βίωσαν οι σύγχρονοι Βρετανοί. Μερικοί μάλιστα, αγαπούσαν τόσο πολύ τη μονάρχη, που λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου της μπόρεσαν να τη δουν στον ουρανό.

Ο λόγος για έναν σχηματισμό σύννεφων, πάνω από μια αγγλική πόλη, τον οποίο φωτογράφισε μια Βρετανίδα και τον ανάρτησε στα ΜΚΔ, λέγοντας πως σε αυτόν έβλεπε σχηματισμένη την εκλιπούσα βασίλισσα.

Η Βρετανίδα μητέρα Leanne Bethell απαθανάτισε τον σχηματισμό πάνω από το Telford του Shropshire, την Πέμπτη, επισημαίνοντας ότι έμοιαζε εντυπωσιακά με τη βασίλισσα όταν φορούσε το χαρακτηριστικό της καπέλο.

vasilissa-elisavet-sinnefo_city.png



Η Leanne είπε ότι η κόρη της, Lacey, ήταν η πρώτη που είδε τη «λαμπερή φιγούρα» και τότε άρχισε να φωνάζει επανειλημμένα «ω Θεέ μου». Στη συνέχεια έδειξε τον ουρανό και είπε «μαμά, είναι η βασίλισσα» και έτσι η Leanne αποφάσισε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, να βγάλει μερικές φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσει.

Κάποιοι σχολίασαν λέγοντας ότι είχαν δει και εκείνοι το ασυνήθιστο σύννεφο στον ουρανό, με μια γυναίκα να γράφει: «Δεν είναι τυχαίο. Το είδε και ο γιος μου και μού το έστειλε σε φωτογραφία».

Μια άλλη είπε: «Πρώτα είδα τα ουράνια τόξα και τώρα αυτό. Σίγουρα μάς δείχνει ότι έφυγε».



vasilissa-elisavet-ouranio-tokso_city.png
Φωτογραφία: Reuters



Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, ένα διπλό ουράνιο τόξο εμφανίστηκε επίσης πάνω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με ένα άλλο στο Κάστρο του Ουίνδσορ χθες το απόγευμα, με πολλούς να λένε ότι η βασίλισσα «μάς έστειλε ένα σημάδι».

vasilissa-elisavet-ouranio-tokso-ouinsdor_city.png
Φωτογραφία: GETTY



Ένας χρήστης του Twitter είπε: «Το ουράνιο τόξο στο κάστρο του Ουίνδσορ με έκανε να κλάψω. Η βασίλισσα του ουράνιου τόξου μάς έστειλε ένα σημάδι».

Άλλοι το πήραν ως σημάδι ότι η Βασίλισσα «μάς άφησε πραγματικά» καθώς τα ουράνια τόξα εμφανίστηκαν λίγο αφού ανακοινώθηκε η είδηση ​​του θανάτου της μονάρχη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ