Η λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στον κόσμο

Με περιουσίες που ανέρχονται σε εκατομμύρια, αυτά τα αγαπημένα κατοικίδια απολαμβάνουν μια ζωή πολυτέλειας και οικονομικής άνεσης που λίγοι μπορούν να έχουν.

Article featured image
Article featured image


Η γάτα της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), «Ολίβια Μπένσον» βρίσκεται στο νούμερο τρία στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στο κόσμο με καθαρή αξία $ 97 εκατομμύρια.

«Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ, Ολίβια, απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με τη σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού», εξηγεί η ιστοσελίδα προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.



Κάποια από τα πλουσιότερα κατοικίδια οφείλουν την περιουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ άλλα είναι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Άλλα πάλι έχουν κληρονομήσει την περιουσία τους από τους ιδιοκτήτες τους.



Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, είναι ο γερμανικός ποιμενικός «Gunther VI», με καθαρή αξία $ 500 εκατομμύρια ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα «Nala» με $ 100 εκατομμύρια και 4,4 εκατομμύρια να την ακολουθούν στο instagram.



Στην τέταρτη θέση βρίσκονται τα πέντε σκυλιά της Oprah Winfrey, οι Sadie, Sunny, Lauren, Layla, και Luke, στα οποία η παρουσιάστρια έχει αφήσει στη διαθήκη της 30 εκατ. δολάρια έκαστος.

oprah-skilia-plousia_city.jpg



Στο νούμερο 5 βρίσκεται ένα πομεράνιαν εν ονόματι Jiffpom, με 9.5 εκατ. ακόλουθους στο instagram και καθαρή αξία 25 εκατ. δολάρια, τα οποία έβγαλε από διάφορες συμφωνίες. Χρεώνει μέχρι και $32, 906 ανά ανάρτηση στο Instagram.



Στην 6η θέση φτάνει η αγαπητή Choupette, η γάτα που κληρονόμησε εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη της, του Καρλ Λάγκερφελντ. Η αξία της ανέρχεται στα 13 εκατ. δολάρια.



Έβδομο βρίσκεται το γκόλντεν ριτρίβερ της Μπέτι Γουάιτ, ο Πόντιακ, ο οποίος πέθανε το 2017, αλλά αν βρισκόταν εν ζωή, θα κληρονωμούσε 5 εκατ. δολάρια από την Γουάιτ.



Στην 8η και τελευταία θέση βρίσκεται ο Doug το παγκ, με περιουσία 1.5 εκατ. δολάρια, την οποία απέκτησε μέσω του Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ