Το #survivorGR έκανε πρεμιέρα χθες και στο Twitter δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε φέτος με παίκτες τα φαβορί των τελευταίων σεζόν και μια θεαματική πρεμιέρα.

Article featured image
Article featured image


Θεαματική πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ το Survivor All Star, με τα φαβορί των προηγούμενων σεζόν να επιστρέφουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο για να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα, ξεκατινιάσματα, δύσκολες και όμορφες στιγμές και συμβούλια, που φροντίζουν πάντα να μένουν αξέχαστα.

Κατά την άφιξή τους, οι παίκτες περπάτησαν πάνω σε κόκκινο χαλί και μάλιστα με μουσική υπόκρουση, έφαγαν, ήπιαν και γενικά έζησαν μερικές «fancy» στιγμές πριν επανέλθουν στην... πραγματικότητα της επιβίωσης και το πρώτο έπαθλο της χρονιάς.


Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:


Κόκκινη ομάδα:

Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Μπαρτζης


Μπλε ομάδα:

Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπογδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη


Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρώτο αγώνισμα κέρδισαν οι «Κόκκινοι» με τον Στέλιο Χανταμπάκη να δίνει την τελική νίκη στην ομάδα του, η οποία κέρδισε και το έπαθλο αλλά και την ασυλία.

Οι «Μπλε», λοιπόν, βρέθηκαν για πρώτη φορά στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι τελικά ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, επιλέγοντας τελικά ομόφωνα τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος στην αρχή του επεισοδίου είχε πει πως επέλεξε να ντυθεί «Ξέρξης».


Στο Twitter, παράλληλα, επικρατούσε ένας χαμούλης

Πρεμιέρα Survivor και Twitter, εννοείται πως πάνε μαζί. Οι Twitterάδες δεν έχασαν λεπτό και «δίκασαν» χιουμοριστικά τους πάντες και τα πάντα, ενώ επικεντρώθηκαν ιδιαίτερα στο πώς πιστεύουν ότι αντιδρά ο Fipster βλέποντας τον πρώην συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο, σε άλλο ριάλιτι, ενώ, μεταξύ άλλων, σχολιάστηκε αρκετά και η εξτραβαγκάντ εμφάνιση του… Ξέρξη, αλλά και η απουσία αγαπημένων παικτών (βλ. Ντάνος).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ