Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία γιατί νόμισαν ότι κάποιος υποβάλλεται σε βασανιστήρια

Όταν οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το «ύποπτο» σπίτι, έβαλαν τα γέλια.

Article featured image
Article featured image

Επίσκεψη από την αστυνομία δέχθηκε πρόσφατα ο μοντέρ του «Saw X», καθώς μια σκηνή από το θρίλερ προκάλεσε φριχτές εντυπώσεις στους γείτονες, οι οποίοι πίστευαν ότι κάποιος υποβάλλεται σε βασανιστήρια.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κέβιν Γκρέτερτ, αποκάλυψε αυτήν την ιστορία, μιλώντας στο NME. Ο Στίβ Φορν δούλευε σε μια ιδιαίτερα φριχτή σκηνή του «Saw X», με τον ήχο πολύ δυνατά, στο γραφείο του στο Χόλιγουντ, κάτι που έκανε κάποιους γείτονες να τρομάξουν πιστεύοντας ότι βασανίζεται κάποιος και ειδοποίησαν τις αρχές.

Σε αυτήν τη σκηνή, ο ήρωας πρέπει να ξεφύγει από μία «συσκευή» που έχει τοποθετηθεί στα μάτια του, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η σκηνή περιλαμβάνει πολλά ουρλιαχτά αλλά και τρομακτικά ηχητικά εφέ.

Όλα αυτά ακούγονταν μέχρι τους γείτονες, που ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο σκηνοθέτης περιέγραψε ότι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα και όταν τους άνοιξε ο Φορν του είπαν: «Οι γείτονες καλούν και λένε ότι κάποιος βασανίζεται μέχρι θανάτου εδώ μέσα».

Ο μοντέρ τους απάντησε: «Απλά δουλεύω πάνω σε μια ταινία… Μπορείτε να μπείτε να δείτε αν θέλετε». Η απάντησή του έκανε τους αστυνομικούς να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Είναι αρκετά αστεία ιστορία. Και ο Στιβ είναι τόσο ευγενικός τύπος. Μπορώ μόνο να φανταστώ την έκφρασή του όταν συνειδητοποίησε τι συνέβαινε», δήλωσε ακόμη ο σκηνοθέτης του «Saw X».Η περίληψη του Saw X αναφέρει:


Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων.

Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Με πληροφορίες από Lifo, Unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ