Διαθέσιμα τα Spotify Wrapped και Apple Music Replay

Μάθε ποιους καλλιτέχνες και ποια τραγούδια άκουσες περισσότερο κατά τη διάρκεια του έτους.

Article featured image
Article featured image


Το Spotify Wrapped 2023 δημοσιεύθηκε σήμερα, Τετάρτη (29/11) και το Apple Music Replay χθες, Τρίτη. Όπως συνέβη και με τα προηγούμενα χρόνια, διαθέτουν στατιστικά στοιχεία που μπορούν να μοιραστούν οι χρήστες των πλατφορμών και τα οποία αναλύουν τους καλλιτέχνες, τα τραγούδια και τα podcast που ακούστηκαν.

Παρόλο που το Spotify Wrapped διαθέτει σε μεγάλο βαθμό τα ίδια βασικά στατιστικά στοιχεία ακρόασης κάθε χρόνο, φαίνεται ότι βρίσκει πάντα νέους διασκεδαστικούς τρόπους για να τα «σερβίρει», όπως αναφέρει το Verge σε σχετικό δημοσίευμά του. Αυτό το στοιχείο της διασκέδασης εξακολουθεί να λείπει από τον ανταγωνισμό, όπως το Apple Music Replay, το οποίο παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο από πέρυσι ή τις εποχιακές και ετήσιες αναλύσεις Recap του YouTube Music.

spotify-top-kalitexnes-2023_city.png
Οι τοπ 10 καλλιτέχνες του Spotify για το 2023



Αναλυτικά, το Spotify Wrapped 2023 θα σας ταιριάξει με μια πόλη – ή μια «ηχητική πόλη» όπως την αποκαλεί το Spotify – που μοιράζεται παρόμοιο μουσικό γούστο με βάση το τι έχετε ακούσει το 2023. Μάλιστα, στην ενότητα της «μουσικής προσωπικότητας» που συμπεριέλαβε το Spotify στο περσινό Wrapped, διαθέτει μια λειτουργία που λέγεται «Εγώ το 2023» που συνδέει τις ακουστικές σας συνήθειες με έναν από τους 12 χαρακτήρες που έχει φτιάξει το Spotify.

spotify-top-kommatia-2023_city.png
Τα τοπ 10 τραγούδια του Spotify για το 2023



Παράλληλα με αυτά τα στοιχεία, το Spotify έχει προσθέσει περισσότερα στις μετρήσεις που περιλαμβάνει στο Wrapped κάθε έτους. Κατά την προβολή των πέντε κορυφαίων καλλιτεχνών σας, θα βλέπετε τώρα σε ποιον μήνα κορυφώθηκε η ακρόαση κάθε καλλιτέχνη. Εν τω μεταξύ, το story με τα πέντε κορυφαία είδη έχει ένα νέο σχεδιασμό που αναπαριστά κάθε είδος που ακούσατε πιο συχνά ως συστατικά σε ένα χάμπουργκερ.

apple-top-tragoudia-2023_city.png
Τα τοπ 10 τραγούδια του Apple Music για το 2023



Για να δείτε, λοιπόν, το προσωπικό σας Spotify Wrapped 2023, δεν έχετε παρά να ανοίξετε την εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου και να επιλέξετε την καρτέλα «Αναδρομή» στην αρχική σελίδα. Μάλιστα, μπορείτε να κοινοποιήσετε τα ευρήματα και στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. Facebook, Instagram και Χ).

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε για να δείτε και τα στοιχεία σας για το Apple Music Replay.


Με πληροφορίες από iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ