Το Twitter «δίκασε» και την Ελευθερίου και τον Πρίαμο

20 επικά tweets από το χθεσινό #SurvivorAllStar που θα σου φτιάξουν τη Δευτέρα.

Article featured image
Article featured image


Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο αφού, άμα τη αφίξει της στο νησί, έφερε τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, η συνάντησή της με τον Μάριο Πρίαμο -με τον οποίο απ’ ό,τι καταλάβαμε διατηρούσε σχέση εκτός ριάλιτι- πυροδότησε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα από την τραγουδίστρια, η οποία ζήτησε εξηγήσεις για όσα διαδραματίστηκαν λίγο καιρό πριν με την παίκτρια που αποχώρησε, την Καρολίνα Καλύβα.

Η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της μπροστά στους συμπαίκτες της, μεταφέροντας παλαιότερα λόγια του Μάριου Πρίαμου, που σύμφωνα με την ίδια, τής έλεγε πως για δύο χρόνια ήταν το απωθημένο του και την κυνηγούσε.

«Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και μετά γούσταρες και την Καρολίνα», είπε στη συνέχεια στον Μάριο, τονίζοντας πως οι πράξεις του δεν συγχωρούνται, καθώς όπως είπε «μέσα σε μία στιγμή, μία σκηνή τρέλας και παραφροσύνης έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια».

Η επίθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Μάριο Πρίαμο δεν σταμάτησε εκεί, αφού στη συνέχεια η ίδια του είπε πως «χέστηκες και για την Καρολίνα, αυτήν τη στιγμή θες να σώσεις τον κ@@ο σου και βγαίνεις μπροστά και λες γουστάρω την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου».


Κάπως έτσι το σκηνικό στον Άγιο Δομίνικο έγινε εκρηκτικό, ομοιάζοντας με εμπόλεμη ζώνη, ενώ παρόμοια αναστάτωση επικράτησε και στο Twitter το οποίο, επίσης, έδωσε πολύ πόνο!

Πιο κάτω, 20 επικά tweets για να (μάς) μπει καλά η Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ