Μια φωτογράφος βγήκε για βόλτα αλλά δεν περίμενε πως θα συναντούσε αυτό

Ο παγωμένος καρχαρίας είχε χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.

Article featured image
Article featured image


Ένας νεκρός, παγωμένος καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία στο Κέιπ Κόντ της Μασαχουσέτης το Σαββατοκύριακο.

Μια ντόπια φωτογράφος «έπεσε» πάνω στο κουφάρι καθώς έκανε μια βόλτα στην συγκεκριμένη παραλία, που εύστοχα ονομάζεται Cold Storage Beach (σε ελεύθερη μετάφραση: παραλία ψυκτικής αποθήκευσης), στο Ντένις, γύρω στις 2:30 μ.μ.

Η φωτογράφος Άμι Μεντόιρος, τράβηξε μια φωτογραφία του καρχαρία, ξαπλωμένο στο πλάι, στην παγωμένη άμμο και τη μοιράστηκε στο Instagram.Στα σχόλιά της ανέφερε ότι το παγωμένο πλάσμα «δεν ήταν αυτό που περίμενα να βρω».

Το μεγάλο ψάρι, που πιστεύεται ότι είναι ένας καρχαρίας porbeagle, μπορεί να πέθανε από τραυματισμό στο πλευρό του. Οι φωτογραφίες της Μεντόιρος δείχνουν ότι έχει χαρακιές πάνω από τα πτερύγιά του.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο πάγος κάλυψε τμήματα της σορού του καρχαρία καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας, αφού οι θερμοκρασίες έπεσαν κάτω από το μηδέν στην περιοχή, αναφέρει η New York Post.Οι καρχαρίες στα νερά του Κέιπ Κοντ ήταν σύνηθες φαινόμενο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επιλέξει την εν λόγω παραλία για τα μπάνια τους. Παραλίες σε ολόκληρη την ανατολική ακτή έκλεισαν λόγω των καρχαριών αλλά και κάποιων μικρών επιθέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ