Έπεσε (μεγάλη) πείνα στον Άγιο Δομίνικο, οι Survivors έκλεψαν μέχρι και τον Ατζούν

Εν τω μεταξύ, ο Ατζούν τούς κάλεσε στο σπίτι του για να τους μιλήσει για το κλέψιμο και για να τους συμβουλεύσει να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό και αυτοί φεύγοντας, τον έκλεψαν.

Article featured image
Article featured image

Δύσκολα τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο, καθώς, ως φαίνεται, έπεσε μεγάλη πείνα!

Λίγο μετά το «κύμα» αποκαλύψεων με τις παραβιάσεις που έχουν γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, όσον αφορά το φαγητό και την επικοινωνία, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε κάτι ακόμη.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο παρουσιαστής είπε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του και τους ζήτησε να είναι πιο τυπικοί και να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό. Ωστόσο, παρά το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Τούρκο παραγωγό, οι διαγωνιζόμενοι έκλεψαν ακόμη και τον ίδιο, εξερχόμενοι του σπιτιού του.

«Φώναξε ο Ατζούν τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα. Και τους είπε “έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, κάνουμε ένα πρόγραμμα, μην τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Τους είπε επίσης “μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”» είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να αποκαλύψει στη συνέχεια, πως: «Συμφώνησαν όλοι και φεύγοντας πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν. Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με» και ξέσπασε σε γέλια.



Οι παραβιάσεις που ήρθαν στο «φως»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το θέμα που απασχολεί περισσότερο, είναι η αποβολή των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. Η συγκεκριμένη αποβολή έρχεται λίγο καιρό μετά την άμεση απομάκρυνση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι, ενώ στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν και παραβιάσεις βασικών κανόνων από παίκτες άλλης χρονιάς, όπως η αποκάλυψη ότι ο Σπύρος Μαρτίκας επικοινωνούσε με την οικογένειά του, με μεσάζοντα, άνθρωπο της παραγωγής.


Ντόπιος έλαβε χρήματα για τον Πιλίδη και λίστα με ψώνια για τον Γκότση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας και πριν οι ομάδες ριχτούν στη μάχη για τη 2η ασυλία ο Γιώργος Λιανός τούς επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, κυρίως για τους Μπλε. Ο παρουσιαστής δικαιολόγησε τις απουσίες των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, λέγοντας στους υπόλοιπους ότι οι δύο παίκτες παραβίασαν κάποιους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτήν τη στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η παραγωγή πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται, προκειμένου να εξεταστεί πόσο σοβαρές ήταν οι παραβάσεις τους, αλλά και το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε, παραμένουν και οι δύο εκτός αγωνισμάτων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Λιανός.



Εν τέλει, στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική απομάκρυνση των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star. Ο παρουσιαστής, αφού αποσαφήνισε ότι το ριάλιτι επιβίωσης είναι ένα δίκαιο παιχνίδι, ανακοίνωσε:

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στη συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους με τις καταιγιστικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ