Ευρωπαϊκή κάρτα νέων – Η καλύτερη συντροφιά γίνεται ψηφιακή

Πώς θα ένιωθες αν σου λέγαμε ότι υπάρχει τρόπος να απολαμβάνεις εκπτώσεις και προνόμια σε ολόκληρη την Ευρώπη με τη βοήθεια μιας κάρτας;

Article featured image
Article featured image

Νιώσε πολίτης του κόσμου και ζήσε νέες εμπειρίες με την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων που πλέον κατέχει θέση στο κινητό σου αφού αποκτά ψηφιακή μορφή.

Εστιατόρια, καταστήματα ρούχων, θέατρα, καφετέριες, φεστιβάλ, κινηματογράφος, η λίστα με τα προνόμια είναι ατέλειωτη, με προσφορές και εκπτώσεις σε διάφορους τομείς. Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων απολαμβάνουν προνόμια και εκπτώσεις σε πέραν των 30.000 επιχειρήσεων τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Με προνόμια σε περισσότερες από 30 χώρες αυτή η κάρτα είναι το δεξί χέρι εκατομμυρίων νέων ηλικίας 13 έως 30 χρόνων στην Ευρώπη. Στην Κύπρο η Ευρωπαϊκή κάρτα νέων εκδίδεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου με τη συνδρομή των 10 ευρώ τον χρόνο, ενώ για τους φοιτητές η συνδρομή είναι εντελώς δωρεάν με επιπρόσθετο όφελος 50% έκπτωση στα κυπριακά λεωφορεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις την κάρτα σου μαζί σου, πράγμα που έγινε ακόμα πιο εύκολο αφού η κάρτα υπάρχει πλέον σε ψηφιακή μορφή στο κινητό. Η διαδικασία για να αποκτήσεις τη δική σου κάρτα είναι απλή, αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα δύο βήματα. Πρώτα πρέπει να συμπληρώσεις διαδικτυακά μια αίτηση για απόκτηση κωδικού κάρτας και έπειτα θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής European Youth Card Cyprus για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου και τελείωσες.

Εάν είσαι νέος ηλικίας 13 έως 30 χρόνων, ζεις στην Ευρώπη και θέλεις και εσύ να απολαύσεις όλα τα ωφελήματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή κάρτα νέων, μπορείς να μάθεις περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ