Ρώσος ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε κόβοντας τις φλέβες του μπροστά στο έντρομο κοινό

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου».

Article featured image
Article featured image

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι θεατές μίας παράστασης στο θέατρο Ulan-Ude στη Ρωσία, όταν ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Η κίνησή του έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το εργασιακό bullying που δέχεται.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φέρεται να στήριξε τον διευθυντή του θεάτρου, Sergei Levitsky, ο οποίος απολύθηκε μέσα στο 2022, επειδή εναντιώθηκε στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα έκτοτε να δέχεται εκτεταμένο bullying από τη διοίκηση του θεάτρου. Ο Σουβάλοφ ισχυρίστηκε ότι το θέατρο τού παρακρατούσε τον μισθό, ενώ απέλυσαν και την ηθοποιό σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, και ο ίδιος ο Σουβάλοφ είναι ενάντια στον πόλεμο, καθώς πρόσφατα αρνήθηκε να λάβει μέρος σε μια φιλανθρωπική συναυλία για τους Ρώσους τραυματίες του πολέμου. Πέρυσι, επίσης, έσκισε μια σημαία με το γράμμα «Ζ» έξω από το θέατρο. [ Το γράμμα Z είναι ένα από τα σήματα που φέρουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατά τη διάρκεια της εισβολής στην Ουκρανία το 2022. To Z συμβολίζει την υποστήριξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία].



«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηθοποιός. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε, προτού κόψει τις φλέβες του.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», δήλωσε ο Αρτούρ Σουβάλοφ, μπροστά στο έντρομο κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δίνει μάχη και με τον καρκίνο. Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές κατέγραψαν σε βίντεο άτομα από το κοινό:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ