Το «Βουνό» του «Game of Thrones» τραυματίστηκε προσπαθώντας να σπάσει προσωπικό του ρεκόρ

Αυτό (μάς) πόνεσε.

Article featured image
Article featured image


Ο Hafthor «Thor» Bjornsson, ο ηθοποιός που υποδύεται το «βουνό» στην τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», είχε ένα επώδυνο ατύχημα στο γυμναστήριο.

Ο επαγγελματίας strongman, που κατέχει πολλά ρεκόρ στην άρση βαρών, προσπάθησε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σηκώνοντας 252,5 κιλά σε πάγκο, μόνο που κατά τη διάρκεια του εγχειρήματός του τραυματίστηκε.

Καθώς ο ηθοποιός κατέβαζε την μπάρα προς το στήθος του, εκείνη ξέφυγε ελαφρός με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω του, ενώ αμέσως 2 άλλοι αθλητές που βρίσκονταν δίπλα του τράβηξαν την μπάρα και πρόλαβαν τα χειρότερα.

Όπως αναφέρει η «Sun»: «Ο αριστερός θωρακικός μυς αποσπάστηκε από το οστό» του κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού στο «Thor Power Gym».

Το ατύχημά του καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο είναι αρκετά ανατριχιαστικό:



Σημειώνεται πως ο Bjornsson επέστρεψε στην άρση βαρών μετά από δύο χρόνια πυγμαχίας με στόχο να σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ του.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Youtube για να ενημερώσει τους φαν του είπε, μεταξύ άλλων, πως «είναι καλά» αλλά έχει κάποιες δυσκολίες με την τουαλέτα και με το να φορά τα εσώρουχά του. Ανέφερε επίσης πως έκανε MRI και περιμένει τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ