Ούτε ένα αυτοκίνητο δεν έχει στο όνομά του ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Στη δημοσιότητα τα «Πόθεν Έσχες» Προέδρου Δημοκρατίας, Υπουργών και Υφυπουργών.

Article featured image
Article featured image

Στη σελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων αναρτήθηκε το «Πόθεν Έσχες» των κυβερνητικών και πρώην κρατικών αξιωματούχων με τα περιουσιακά στοιχεία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας και του νυν Υπουργικού Συμβουλίου να δίδονται στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Πέμπτη (27/4) ήταν η τελευταία ημέρα υποβολής των περιουσιακών στοιχείων.


Το «Πόθεν Έσχες» του ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δηλώνει κάτοχος κατά το ήμισυ οικίας στο Δάλι, έκτασης 549 τ.μ και αξίας 323.900 Ευρώ. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει στη δήλωσή του ένα οικόπεδο στη Γεροσκήπου και χωράφια στα χωριά Χούλου και Αναρίτα που αποτελούν κληρονομιά. Αναφέρει μάλιστα ότι από τις έξι Σεπτεμβρίου του 2022 η οικία του στο Δάλι ενοικιάστηκε έναντι του ποσού των 3.500 ευρώ μηνιαίως, για δύο χρόνια

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν έχει κανένα αυτοκίνητο στο όνομά του, ενώ σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις του διαθέτει λογαριασμούς σε δύο τράπεζες, με το συνολικό ποσό να μην ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ. Σημειώνει, επίσης, εφάπαξ ποσό λόγω αποχώρησης από το αξίωμα του υπουργού ύψους 79 χιλιάδων ευρώ.

Σε ότι αφορά τα δάνεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει δύο δάνεια για στεγαστικούς σκοπούς συνολικού ύψους 232 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το Πόθεν Έσχες του ΠτΔ

Και εδώ αναλυτικά το Πόθεν Έσχες των Υπουργών και Υφυπουργών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ