Πού είναι τα Πόθεν Έσχες Χατζηγιάννη, Γιωργάλλα και Πική;

Δεν μπορέσαμε να τα εντοπίσουμε στη σελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου δημοσιοποιήθηκαν, σήμερα, τα «Πόθεν Έσχες» Προέδρου Δημοκρατίας, Υπουργών και Υφυπουργών.

Article featured image
Article featured image

Δημοσιοποιήθηκαν, σήμερα, στη σελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων τα «Πόθεν Έσχες» των κυβερνητικών και πρώην κρατικών αξιωματούχων. Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής δόθηκαν στη δημοσιότητα τα «Πόθεν Έσχες» του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, του τέως Προέδρου, της Προέδρου και του τέως Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, του νυν Υπουργικού Συμβουλίου, των υπουργών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, των νυν και τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών, καθώς και των νυν και τέως υφυπουργών Παρά τω Προέδρω. 

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Πέμπτη (27/4) ήταν η τελευταία ημέρα υποβολής των περιουσιακών στοιχείων.



Βλέποντάς τα, ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι από τις σχετικές λίστες απουσιάζουν τα περιουσιακά στοιχεία ορισμένων μελών της νέας Κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, σε αυτά δεν εντοπίσαμε τα «Πόθεν Έσχες» του Υπουργού Άμυνας, Μιχάλη Γιωργάλλα, του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς και της Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Ειρήνης Πική.


Τα «Πόθεν Έσχες» των υπουργών και των υφυπουργών που δεν αναφέρονται, δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τον λόγο που συνέβη αυτό. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τα αρμόδια τμήματα ώστε να λάβουμε τις απαραίτητες απαντήσεις.

ypourgoi.PNG

yfipourgoi.PNG



Δείτε εδώ αναλυτικά το Πόθεν Έσχες των Υπουργών και Υφυπουργών

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ