18χρονη κατάπιε (ολόκληρο) κινητό για να τερματίσει καυγά με τον αδερφό της

Γιατρός με καριέρα 20 χρόνων δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση.

Article featured image
Article featured image


Απρόσμενη εξέλιξη είχε ένας καυγάς μεταξύ μιας έφηβης Ινδής και του αδερφού της, οι οποίοι διαπληκτίζονταν για ένα κινητό τηλέφωνο κινέζικης παραγωγής.

Καθώς τσακώνονταν, η 18χρονη κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στον καυγά... καταπίνοντας το επίμαχο κινητό τηλέφωνο και καταλήγοντας στα επείγοντα ενός νοσοκομείου στην Ινδία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί η συσκευή.

indi-katapie-kinito-1_city.png



«Η διαμάχη μεταξύ των αδελφών οδήγησε σε μια απρόσμενη ανατροπή των γεγονότων», δήλωσε στους Times of India ένας γιατρός που συμμετείχε στην επέμβαση για την οικογενειακή διαμάχη, η οποία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Bhind της Madhya Pradesh.


Προσοχή: Ακολουθούν εικόνες που μπορεί να είναι πολύ γραφικές για ορισμένους χρήστες.


«Καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά τη διάρκεια της διαφωνίας τους, έκανε ένα παρορμητικό βήμα καταπίνοντας το κινητό τηλέφωνο», περιγράφει ο έκπληκτος γιατρός. Λίγο αργότερα, το κορίτσι άρχισε να υποφέρει από έναν έντονο πόνο.

indi-katapie-kinito-2_city.png



Ο γιατρός περιέγραψε πώς η νεαρή άρχισε να βιώνει έντονο κοιλιακό πόνο και επίμονο εμετό, γεγονός που ώθησε τα ανήσυχα μέλη της οικογένειας να την μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Jaya Arogya στην πόλη Gwalior. Κατά την άφιξη, οι χειρουργοί έκαναν μια σειρά από εξετάσεις στην έφηβη, όπως αξονική τομογραφία, ακτινογραφία και υπερηχογράφημα.

Διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν το τηλέφωνο με λιγότερο επεμβατικές μεθόδους, όπως η ενδοσκόπηση. Επομένως το νυστέρι ήταν η μόνη επιλογή για την ασθενή τους.

indi-katapie-kinito-3_city.png



Ευτυχώς, μετά από μια εξαντλητική δίωρη επέμβαση, η ομάδα κατάφερε να ανασύρει το τηλέφωνο από το σώμα της ασθενούς, σύμφωνα με τον προεδρεύοντα χειρουργό Dr. Naveen Kushwah.

indi-katapie-kinito-4_city.png



Η έφηβη φέρεται να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά την επέμβαση. Αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Dr. Kushwah δήλωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε μια τέτοια περίπτωση κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του ως γιατρός.



Με πληροφορίες από gazzetta.gr / NYPost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ