Σοκαριστικό βίντεο μάς υπενθυμίζει ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει (κυριολεκτικά) σε μια στιγμή

Ένας 17χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα, το οποίο είχε σταματήσει αστυνομικός για έλεγχο.

Article featured image
Article featured image


Αξιωματικός της περιπολίας εκτελούσε έναν συνηθισμένο έλεγχο ταχύτητας όταν χτυπήθηκε σε σύγκρουση υψηλής ταχύτητας από έναν 17χρονο οδηγό, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Fairfax στη Βιρτζίνια. Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε αυτό το περιστατικό, που έγινε την 1η Μαΐου, το τμήμα υπενθυμίζει σε όλους «ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή».



Το απίστευτο τροχαίο κατέγραψε η κάμερα του περιπολικού που είχε σταματήσει για έλεγχο σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια. Η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία – αλλά ο αστυνομικός είδε το αυτοκίνητο να έρχεται και έτρεξε.

Ο αστυνομικός μιλούσε -από την πλευρά του συνοδηγού- με τον οδηγό τού γκρι BMW που είχε σταματήσει για έλεγχο ταχύτητας στη δεξιά πλευρά του δρόμου, όταν ξαφνικά, μια άλλη BWM, μία M3, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα σπίναρε από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, πέρασε στη δική του λωρίδα, χτύπησε το σταματημένο αυτοκίνητο αρχικά και στη συνέχεια το περιπολικό, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Αν και χτύπησε στο πόδι, ο αστυνομκός «ψύχραιμος και ήρεμος, πήδηξε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έσπευσε στον ασύρματο», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Κέβιν Ντέιβις, σε συνέντευξη Τύπου. Αν ο αστυνομικός δεν είχε τρέξει, μπορεί να είχε χάσει τη ζωή του ή τουλάχιστον τα πόδια του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ενήλικας οδηγός της γκρι BMW που είχε σταματήσει για έλεγχο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που δεν θεωρήθηκαν απειλητικά για τη ζωή του και έκτοτε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο ανήλικος οδηγός τής BMW και οι δύο συνεπιβάτες τραυματίστηκαν επίσης, ελαφρά. Ο ανήλικος κατηγορήθηκε για αλόγιστη οδήγηση.

«Είμαστε ανακουφισμένοι που αυτή η συντριβή δεν οδήγησε σε τραγωδία», αναφέρει το τμήμα στην ανακοίνωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ