To Netflix κάτι… μαγειρεύει

Η πλατφόρμα «βγάζει» από την τηλεόραση όλα εκείνα τα λαχταριστά πιάτα που βλέπουμε στις εκπομπές μαγειρικής και τα φέρνει στον «πραγματικό κόσμο».

Article featured image
Article featured image


Το Netflix «μαγειρεύει» κάτι ξεχωριστό για τους θαυμαστές των αγαπημένων εκπομπών φαγητού της πλατφόρμας με το άνοιγμα του πρώτου του εστιατορίου, που υπόσχεται μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία από αρκετούς από τους πιο γνωστούς σεφ από τις εκπομπές μαγειρικής του.

Πολλές φορές βλέποντας στην τηλεόραση τα λαχταριστά πιάτα που ετοιμάζουν στις εκπομπές «Chef’s Table», «Is it Cake» και «Iron Chef», η σκέψη του πόσο νόστιμα θα μπορούσαν να είναι έρχεται σχεδόν αυθόρμητα, έτσι το Netflix αποφάσισε να ανοίξει το NETFLIX BITES, για να μπορούν όλοι να πάρουν μια γεύση από τις εκπομπές μαγειρικής του.

Το pop-up εστιατόριο θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου στο Λος Άντζελες και θα αναδείξει καταξιωμένους σεφ από δημοφιλείς σειρές του Netflix όπως ο σεφ Curtis Stone (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), ο οποίος θα συνεργαστεί με άλλους αγαπημένους σεφ του Netflix, συμπεριλαμβανομένου του Dominique Crenn (Chef's Table, Chef: Quest for an Iron Legend), Rodney Scott (Chef's Table: BBQ), Ming Tsai (Iron Chef: Quest for an Iron Legend), Ann Kim (Chef's Table: Pizza), Nadiya Hussain (Nadiya Bakes), Jacques Torres ( Nailed It!) και Andrew Zimmern (Iron Chef: Quest for an Iron Legend).

Ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας θα δημιουργηθεί από τους θρύλους της μαγειρικής το οποίο θα συνοδεύεται από εξίσου ξεχωριστά κοκτέιλ, φτιαγμένα από τους mixologists Frankie Solarik, Julie Reiner, LP O'Brien και Kate Gerwin της σειράς «Drink Masters» της πλατφόρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ