Οι Δήμοι Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας ανοίγουν κλιματιζόμενους χώρους λόγω καύσωνα

Πού μπορείτε να τους βρείτε και ποιες ώρες.

Article featured image
Article featured image


Οι δήμοι Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας ανταποκρίνονται στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, προσφέροντας κλιματιζόμενους χώρους και προστασία στις ευπαθείς ομάδες, καθώς ο καύσωνας Κλέων πλήττει και το νησί μας. Αξίζει να σημειωθεί πως κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 18:00 το απόγευμα σήμερα (13/7).


Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας:

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας «ενημερώνει τις ευπαθείς ομάδες ότι ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, λειτουργεί σε κλιματιζόμενο χώρο σημείο υποδοχής και ανάπαυση, όπου θα προσφέρονται κρύα ροφήματα».

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λάρνακας «θα διαθέσει για το κοινό τον χώρο του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας, επί της οδού Χρυσογαλακτούσης 8, το οποίο λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας: 24652429)».

Επίσης ο Δήμος «θα διαθέσει το Χρυσοστόμειο Μέλαθρο Ευγηρίας – Υπηρεσίες Ενηλίκων Δέσπως και Γιώργου Τσινίκολα, επί της οδού Επιδαύρου 24, το οποίο λειτουργεί από Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το απόγευμα (τηλ. επικοινωνίας: 99589641)».


Η ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού:

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι λόγω του καύσωνα θα διαθέσει τους κλιματιζόμενους χώρους του Κέντρου Ενασχόλησης Ενηλίκων, την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023.

Το Κέντρο Ενασχόλησης Ενηλίκων που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 41, θα διαθέτει την κλιματιζόμενη αίθουσα από τις 07:00 μέχρι και τις 19:00.

Ο Δήμος καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα, αποφεύγοντας κυρίως την έκθεση στον ήλιο και παραμένοντας σε σκιερά και δροσερά μέρη.


Η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας:

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το
Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα θα είναι ανοικτό την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Επιπρόσθετα, στο ενδεχόμενο συνέχισης του καύσωνα το Κέντρο θα παραμείνει ανοικτό και το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουλίου 2023 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Το Κέντρο βρίσκεται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, πλησίον της Πύλης Αμμοχώστου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 40 (τηλέφωνο 22 797850).

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ροφήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ