Αδιανόητος καυγάς με άνδρα να χρησιμοποιεί πύθωνα για μαστίγιο

Κατηγορήθηκε για επίθεση με όπλο και κακοποίηση ζώου.

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας χρησιμοποίησε έναν πύθωνα ως όπλο κατά τη διάρκεια ενός συγκλονιστικού καβγά στη μέση ενός δρόμου στο Τορόντο.

Ο Laurenio Avila, 45 ετών, από το Τορόντο, έχει κατηγορηθεί για επίθεση με όπλο και πρόκληση άσκοπου πόνου/δυσφορίας σε ζώο.

Στο βίντεο που έγινε viral στο Twitter τον Μάιο από το Crazy Clips, ο Avila (αυτός που φοράει καπέλο) φαίνεται να χρησιμοποιεί έναν πύθωνα για να μαστιγώσει το θύμα του.

Καθώς εκπλήσσεται ο καβγάς στη μέση του δρόμου, το θύμα φαίνεται να πέφτει στο πάτωμα τη στιγμή που φτάνει η αστυνομία στο σημείο μετά από ειδοποίηση. Ο αξιωματικός βγήκε από το όχημα και ανάγκασε τον δράστη να αφήσει το φίδι στο πάτωμα και να σηκώσει τα χέρια στον αέρα.



Το περιστατικό συνέβη στις 10 Μαΐου και η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση στις 11:50 μ.μ. για έναν άνδρα που απειλούσε ανθρώπους με ένα φίδι πύθωνα στην περιοχή Dundas Street West και Manning Avenue.

Ο Avila παρουσιάστηκε στο δικαστήριο στις 11 Μαΐου 2023, στο Old City Hall μέσω βιντεοδιάσκεψης και τέθηκε υπό κράτηση, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ