Νύφη συνελήφθη την ώρα που πήγαινε να παντρευτεί

Εντάξει, συνέβη και αυτό.

Article featured image
Article featured image

Μια νύφη συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού την ημέρα του γάμου της στο Μεξικό, λίγα βήματα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γαμπρός πρόλαβε να ξεφύγει από την αστυνομία και καταζητείται για την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, η γυναίκα, η οποία κατονομάστηκε ως Νάνσι Ν., δεν πρόφτασε να ζήσει την «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της», αφού αστυνομικοί τη συνέλαβαν καθώς κατέβαινε από ένα όχημα για να μπει στην εκκλησία.

Ο μελλοντικός σύζυγός της, που κατονομάστηκε από τις αρχές ως Κλεμέντε Ν, είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «El Raton» που σημαίνει ποντίκι.

Το γαμήλιο ζεύγος - και μερικοί άλλοι - κατηγορούνται για τον εκβιασμό εμπόρων πουλερικών στην πόλη Τολούκα, ενώ παράλληλα είναι οι ύποπτοι για την απαγωγή τεσσάρων εργαζομένων από ένα ορνιθοτροφείο.

gamos_mexico_city (1).png



Η εισαγγελία δημοσίευσε φωτογραφίες των υπόπτων που συνελήφθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, συμπεριλαμβανομένης της νύφης φορώντας το νυφικό και τις χειροπέδες, πλαισιωμένη από αστυνομικούς.

Οι ύποπτοι φαίνεται να έχουν δεσμούς με το καρτέλ ναρκωτικών La Familia Michoacana, σύμφωνα με τις μεξικανικές αρχές. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.


Με πληροφορίες από
independent και huffingtonpost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ