Παιδάκι 2 χρονών βρέθηκε νεκρό δίπλα στον νεκρό πατέρα του

Πέθανε από την πείνα.

Article featured image
Article featured image


Ένα παιδί δύο ετών στη Βρετανία πέθανε από την πείνα στο πλευρό του νεκρού πατέρα του, ο οποίος πιστεύεται ότι κατέληξε μετά από καρδιακή προσβολή.

Το παιδί βρέθηκε νεκρό με τις πιζάμες του δίπλα στον επίσης νεκρό 60χρονο πατέρα του, Κένεθ, ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο μετά την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό παραμονές Πρωτοχρονιάς.

2xronos-nekros-dipla-ston-patera-5_city.png
Ο 2χρονος με τον πατέρα του



Η είδηση έγινε γνωστή όταν μια κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε αντικλείδι του ιδιοκτήτη του ακινήτου για να μπει στο σπίτι. Η μητέρα του μικρού παιδιού, η 43χρονη Σάρα, είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα μετά από καβγά που είχε με τον πρώην της.

2xronos-nekros-dipla-ston-patera-4_city.png
Ο 2χρονος με τη μητέρα του



Στο Facebook, η αδελφή του Μπρόνσον, Μέλανι, έγραψε: «Το όμορφο αγοράκι άξιζε κάτι πολύ καλύτερο από αυτή τη ζωή. Σε αγαπάμε Μπρόνσον, για πάντα ένα κομμάτι μας και για πάντα ο μικρός μου αδελφός».

2xronos-nekros-dipla-ston-patera-3_city.png
Ο 2χρονος Μπρόνσον



Ο Kένεθ ήταν άνεργος και είχε μια προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση, η οποία του είχε προκαλέσει σοβαρό ίκτερο τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου του. Ο Μπρόνσον είχε επίσης χαρακτηριστεί ευάλωτος από τις κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που σημαίνει ότι δεχόταν εβδομαδιαίες επισκέψεις από κοινωνικούς λειτουργούς.

2xronos-nekros-dipla-ston-patera-1_city.png
Έξω από το σπίτι που βρέθηκαν νεκροί



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ