Νίκος και Νίκος – Πώς να υποδεχθείς στυλιστικά την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν (αν είσαι πρόεδρος ή τέως πρόεδρος της ΚΔ)

Μια fashion editor σχολιάζει τις -ομολογουμένως ιδιαίτερες- στυλιστικές επιλογές των δύο Νίκων (βλ. Χριστοδουλίδη, Αναστασιάδη) κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας πολιτικού, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, στο νησί μας.

Article featured image
Article featured image

Νίκος πρώτος (Χριστοδουλίδης): με τη νέα τάση στο athleisure τα Hoka αθλητικά με τη γνωστή σόλα-αερόστατο (γιατί εν φτιαγμένα για να πετάσεις #truestory – hoka means to fly) – το νέο μοντέλο όμως το skyflow, συνδυασμένο με navy blue σετάκι – ζακετάκι, t-shirt και cigarette style chino – η αλήθεια μετά το μουσάκι πάει το Hoka – για κάθε #hipster που σέβεται τον εαυτόν του. Επίσης, στην όλη εικόνα με την Ούρσουλα δίπλα καλοντυμένη και το υπόλοιπο crew κουστουμαρισμένο, θυμίζει εκείνη τη φάση στο δημοτικό, που μια μέρα επήες με ρούχα εκδρομής αντί με τη στολή γιατί ενόμισες ότι η εκδρομή εν σήμερα, Παρασκευή, αλλά εν ένει, εν τη Δευτέρα και πρέπει να περάσεις όλη τη μέρα ντυμένος λάθος στη τάξη (#μούγιαμεστογάλα) – νομίζω τούτο ήταν το concept.


Φωτογραφίες από τη χθεσινή περιδιάβαση στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου

94480.jpg


94476.jpg


94481.jpg


νικους.JPG



Νίκος δεύτερος (Αναστασιάδης) – κύριος με το κοστούμι το σικάτο και τα μοκασίνια τα δερμάτινα που θα ζήλευε ακόμη και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci Alessandro Michele (του θεού των loafers). Ως εδώ όλα καλά, τέλος καλό. Με την καλτσούδα δε, τράβηξε όπως και ο προαναφερόμενος τη γερμανική οδό, Ούρσουλας ένεκεν, και είτε έλυσε στο πλύσιμο και έφυγαν ένα-δύο παραπάνω ίνες, είτε εν το σχέδιό της έτσι και εν όντως ένα-δύο τσικ παραπάνω see-through που το κανονικό (επιτρεπτό).


Φωτογραφίες από τα εγκαίνια στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο ΓΝ Πάφου

94510.jpg


Μονάδα Αι (5).jpg


462554156_2886417694866784_6214562650628182127_n.jpg



Fashion faux pas και στις δύο περιπτώσεις. Μα, εν υπάρχει πρωτόκολλο;

Love, ΝΚ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ