Το Σάββατο στη Λευκωσία θα παίξει (πολύ) ωραία φάση

Αν βρεθείς στο πάρκο Ειρήνης, κοντά στο κτήριο της Βουλής, κάνε μια στάση για κάτι διαφορετικό!

Article featured image
Article featured image

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας «Λήδρα», παρουσιάζει το «Φεστιβάλ Μοτοσικλέτας». Εραστές του είδους από όλοι την Κύπρο, δίνουν το παρών τους σε μία μοναδική εκδήλωση, αφιερωμένη σε όλων των ειδών τα μηχανοκίνητα δίκυκλα, τα οποία διαχρονικά εξέπεμπαν μία γοητεία και έδιναν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας, πάντα φυσικά τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Οπότε αυτό το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, αν βρεθείτε στην περιοχή, κάντε μια στάση στο Πάρκο Ειρήνης για να απολαύστε μία διαφορετικό απόγευμα, δεκάδες λάτρεις του είδους να μοιράζονται εμπειρίες και να παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους δίκυκλα. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά οι No Freno, οι Windcraft Band και ο dj fuzz, ενώ θα υπάρχει φαγητό και ποτό.


462545601_1295835121442437_7059186644154147484_n.jpg


Λίγα λόγια για την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας «ΛΗΔΡΑ»:

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας «ΛΗΔΡΑ» είναι μια ιστορία που αρχίζει από το 1983, μια αγάπη που αντέχει στο χρόνο και στις αλλαγές των καιρών, η αγάπη για τη μοτοσικλέτα, για το άθλημα της μοτοσικλέτας, για τις εκδρομές με μοτοσικλέτα για τα ταξίδια με μοτοσικλέτα και όχι μόνον.

Εκτός από τη διοργάνωση εκδρομών και εκδηλώσεων, η Λέσχη τα τελευταία χρόνια έχει θέσει τον τομέα της οδικής ασφάλειας ως πρώτιστο στόχο της. Προς τούτο συνεργάζεται με αρμόδιες κρατικές και δημοτικές Αρχές στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για την οδική ασφάλεια, διοργανώνοντας σεμινάρια στο κέντρο εκπαιδεύσεως που διαθέτουν και βρίσκεται απέναντι από το οίκημά τους.

Επίσης, τα μέλη της Λέσχης συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως είναι η διαδρομή Αγάπης του Συνδέσμου ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.


Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο, 19 Οκτωβρίου
Ώρα: 16:00 - 00:00
Πού: Πάρκο Ειρήνης (πλησίον κτιρίου Βουλής των Αντιπροσώπων)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ