Στο ανανεωμένο μενού του Souvenir Social οι κλασικές γεύσεις συναντούν τη σημερινή προσέγγιση

Το ως πρότινος «Bar Souvenir» από την ομάδα του High and Wet, αλλάζει ύφος, ανανεώνεται και δίνει επιπλέον έμφαση στο κομμάτι του φαγητού, παραμένοντας, παράλληλο, πιστό στην ταυτότητά του ως ένα από τα κορυφαία cocktail bars του νησιού.

Article featured image
Article featured image

Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα, το Souvenir Social είναι περήφανο να αποκαλύψει τη νέα του κουζίνα, όπου το comfort food, η χαλαρή ατμόσφαιρα, η μεγάλη γκάμα φυσικών κρασιών και η φιλική εξυπηρέτηση συνυπάρχουν αρμονικά.

WhatsApp Image 2024-09-25 at 14.54.50.jpeg



Ανανεωμένο, παραμένοντας πιστό στον πυρήνα του

Το ως πρότινος «Bar Souvenir» από την ομάδα του High and Wet, αλλάζει ύφος, ανανεώνεται και προσφέρει μια επιπλέον έμφαση στο κομμάτι του φαγητού χωρίς να εξοστρακιστεί από την ταυτότητα που το έχει καθιερώσει ως ένα από τα κορυφαία cocktail bars του νησιού.

Εξού και το νέο όνομα, Souvenir Social, αναφέρεται σε ένα άνετο περιβάλλον, που είναι έτοιμο να φιλοξενήσει, αναλόγως περίπτωσης, αυτούς που αγαπούν τον καφέ, τα φυσικά κρασιά, τις καλομαγειρεμένες μακαρονάδες, τα steak, τα κοκτέιλ και τις μουσικές από όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο, καθώς τα σαββατοκύριακα σε ενα all day concept μπορείτε να απολαύσετε από Cheesecake pancakes, bottomless Mimosas μέχρι και Philly cheese steak.

Στο Souvenir Social, η πρώτη ύλη και τα προϊόντα έχουν μια δικιά τους ξεχωριστή ιστορία.

WhatsApp Image 2024-09-25 at 14.44.59.jpeg



Το καλό φαγητό και το ποιοτικό ποτό δεν χρειάζεται πάντα να υποκύπτουν σε μοντερνισμούς και εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Στην περίπτωση του Souvenir Social ο προβολέας πέφτει στις καλοεκτελεσμένες κλασικές προτάσεις, με προσοχή στη λεπτομέρεια, την πρώτη ύλη και τις ιστορίες που κουβαλούν όλα όσα θέλουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους όπως:

Το καθημερινά φρεσκοψημένο ψωμί και τα χειροποίητα βούτυρα.

Το χειροποίητο γαλακτομπούρεκο της μαμάς του chef.

Τη σπιτική carbonara.


Carbonara.jpeg



Τη συλλογή των ΠΟΠ (προϊόν ονομαστικής προέλευσης) κρασιών με έμφαση στον ελληνικό και κυπριακό αμπελώνα.

Το Κυπριακό Πρωινό πιάτο της Γιαγιάς, με τα αυγά μάτια, τη λούντζα και το λουκάνικο.

Burgers.jpeg


bb654b8b-08e5-4ba9-bed5-f1aefb2aa207.jpeg


Είτε ψάχνετε για ένα ελαφρύ μεσημεριανό, ένα χορταστικό δείπνο ή το περίφημο brunch του σαββατοκύριακου, η κουζίνα του Souvenir Social είναι έτοιμη να σας εντυπωσιάσει με έμφαση στα πιάτα που μπορείτε να μοιραστείτε και να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια.

Ελάτε να Γευτείτε τη Διαφορά στο Souvenir Social!

Επισκεφτείτε τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του, όπου το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι πάντα στο μενού. Η κουζίνα είναι ανοιχτή και σας περιμένει.

Τετάρτη με Παρασκευή : 17:30 - 00:30

Σάββατο με Κυριακή: 10:30 - 00:30

Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο Facebook και στο Instagram.

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία, Τηλ. επικοινωνίας: 99 758 578

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ