Ανακαλύπτοντας τη Φιλοσοφία του Κρασιού στο Souvenir Social

Εκεί που η παράδοση συναντά την επανάσταση σε κάθε ποτήρι!

Article featured image
Article featured image

Στο Souvenir Social, πιστεύουν ότι το κρασί είναι κάτι παραπάνω από ένα ποτό – είναι μια ιστορία που περιμένει να ειπωθεί σε κάθε μπουκάλι. Κάπως έτσι, μάς καλωσορίζουν στον κόσμο του κρασιού τους, όπου η παράδοση συναντά την επανάσταση και κάθε γουλιά μάς φέρνει πιο κοντά σε μικρά, παθιασμένα οινοποιεία.


Η Φιλοσοφία τους για το Κρασί


Όπως αναφέρει η ομάδα του Souvenir Social «Ανατρέπουμε τους κανόνες του οινοποιείου, γιορτάζοντας τα κρασιά που φτιάχνονται με αγάπη και φροντίδα. Εστιάζουμε στα κρασιά ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη), αναδεικνύοντας την μοναδικότητα κάθε terroir. Αυτά τα κρασιά αντανακλούν πραγματικά τη γη και τους ανθρώπους που τα καλλιεργούν, αποδίδοντας τον χαρακτήρα κάθε αμπελώνα.

Στο Souvenir Social, αγκαλιάζουμε τα κρασιά χαμηλής παρέμβασης, βιοδυναμικά και φυσικά – αφήνοντας τη φύση να μιλήσει μέσα από κάθε μπουκάλι. Και ενώ αγαπάμε τις τολμηρές, μοναδικές γεύσεις, δεν ξεχνάμε τα κλασικά κρασιά που φέρνουν μια αίσθηση οικειότητας».


Γιατί Να Επιλέξετε Φυσικά και ΠΓΕ Κρασιά;


«Τα κρασιά ήπιας παρέμβασης και τα κρασιά ΠΓΕ μοιράζονται τη δέσμευση στην αυθεντικότητα. Χωρίς χημικά, χωρίς συντομεύσεις – μόνο καθαρή, αφιλτράριστη γεύση που σας επιτρέπει να αισθανθείτε την ουσία του εδάφους, του κλίματος και της παράδοσης. Κάθε μπουκάλι είναι ένας ύμνος στην καταγωγή του, προσφέροντας μια αληθινή αίσθηση του τόπου και της προσωπικότητάς του», εξηγούν περαιτέρω.


Μια Λίστα Κρασιών που Εξελίσσεται Συνεχώς


Στο Souvenir Social, πιστεύουν ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Η λίστα κρασιών τους αλλάζει συνεχώς, προσφέροντας πάντα νέα κρασιά σε ποτήρι, για να δοκιμάζετε κάτι καινούργιο σε κάθε επίσκεψη. «Είμαστε παθιασμένοι με το να κρατάμε τα πράγματα ενδιαφέροντα, είτε πρόκειται για ένα τραγανό λευκό είτε για ένα τολμηρό κόκκινο – πάντα θα υπάρχει κάτι νέο να ανακαλύψετε», λέει χαρακτηριστικά η ομάδα του μαγαζιού.

1798d854-fe1b-438e-9956-dc9ca993987c.jpeg



Τι Μπορείτε να Περιμένετε στο Souvenir
Social

-Προσεκτικά Επιλεγμένη Λίστα
: Κάθε κρασί έχει επιλεγεί με αγάπη και πάθος. Από τα κλασικά ΠΓΕ μέχρι τα τολμηρά φυσικά κρασιά, η λίστα είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.

-Ειδικές Εκδηλώσεις Κρασιού: Αποκλειστικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, όπου θα σας παρουσιάζονται νέα κρασιά και περιοχές παραγωγής. Ιδανικό τόσο για τους έμπειρους λάτρεις του κρασιού όσο και για όσους ανακαλύπτουν τον κόσμο του.

-Συνδυασμοί Κρασιού και Φαγητού: Η ομάδα του Souvenir Social δημιουργεί συνεχώς ειδικά μενού που συνδυάζονται τέλεια με την επιλογή κρασιών τους, προσφέροντάς μας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.


Σας Προσκαλούμε να Σηκώσετε το Ποτήρι Σας


«Ελάτε να εξερευνήσετε τον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο του κρασιού μας. Ανακαλύψτε ξανά το αληθινό πνεύμα του κρασιού, όπου η απλότητα συναντά τη δύναμη και η παράδοση ενώνεται με μια μοντέρνα πινελιά. Είτε βρίσκεστε εδώ για ένα χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά, ένα brunch το σαββατοκύριακο ή ένα εορταστικό δείπνο, πάντα θα υπάρχει κάτι νέο να απολαύσετε στο Souvenir Social.

Ας σηκώσουμε το ποτήρι μας στις καλές στιγμές, το εξαιρετικό κρασί και τη χαρά της κοινής εμπειρίας με φίλους», προτρέπει η ομάδα του Souvenir Social.

WhatsApp Image 2024-09-25 at 14.54.50.jpeg



Ελάτε να Γευτείτε τη Διαφορά στο Souvenir Social!

Επισκεφτείτε τον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Souvenir Social, όπου το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι πάντα στο μενού. Η κουζίνα είναι ανοιχτή και σας περιμένει.

Τετάρτη με Παρασκευή : 17:30 - 00:30

Σάββατο με Κυριακή: 10:30 - 00:30

Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο Facebook και στο Instagram.

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία, Τηλ. επικοινωνίας: 99 758 578

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ