Έρχεται το 2o ετήσιο Φεστιβάλ Παλαιομετόχου-Χορός του πουρεκιού

Όλες οι πληροφορίες.

Article featured image
Article featured image

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλαιομετόχου, σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας, διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Φεστιβάλ Παλαιομετόχου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 και η ώρα 19:00 στο προαύλιο της Εκκλησίας της Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Φέτος το θέμα του Φεστιβάλ θα είναι το πουρέκι, ένα παραδοσιακό κυπριακό έδεσμα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως παρασκευάζονται τα πουρέκια από εθελόντριες γυναίκες της κοινότητας και να δοκιμάσουν δωρεάν τα πουρέκια μας. Επίσης στο χώρο θα γίνεται επίδειξη παρασκευής χαλουμιών και αναρής. Ζεστή φρέσκια αναρή θα προσφέρεται στο κοινό.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους πουρέκια στο εργαστήρι παρασκευής πουρεκιών που θα στηθεί και να διασκεδάσουν με facepainting και άλλες εκπλήξεις που θα τους περιμένουν.

Τη βραδιά θα εμπλουτίσει με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Κώστας Φλουρέτζου με την ορχήστρα του.


POSTER REV5 50x70cm (003).jpg




Στο Φεστιβάλ θα διατίθεται φαγητό στη τιμή των 15 ευρώ με ένα ποτό και 5 ευρώ με ένα ποτό για τα παιδικά γεύματα. Εισιτήρια προπωλούνται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παλαιομετόχου και στην υπεραγορά Micropolis.

Τα καθαρά έσοδα του Φεστιβάλ θα δοθούν στο Στήριγμα Ζωής.

Για πληροφορίες στο 99802224/ 99964609/22832282 και στην ιστοσελίδα https://fb.me/e/7r286sc8z

Χορηγός Επικοινωνίας: Check In

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ