Έρχεται (σταδιακή) άνοδος της θερμοκρασίας

Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι την Πέμπτη.

Article featured image
Article featured image

Ασθενής ψηλή επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε μία από τις ακριβότερες αγοραπωλησίες ακινήτου στην ιστορία

Article featured image

Eurovision 2026: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης Κύπρου και Ελλάδας τους Ημιτελικούς

Article featured image

Τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ