Βίντεο δείχνει καλόγρια να σέρνει βαλίτσα με πτώμα και να την αφήνει έξω από την είσοδο κατοικίας

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, η οποία όμως έφερε στο φως μια συγκινητική ιστορία.

Article featured image
Article featured image

Ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην αριστοκρατική συνοικία Νουνιόα, στο Σαντιάγκο της Χιλής. Μια 80χρονη καλόγρια σέρνει με δυσκολία μια βαλίτσα και την εγκαταλείπει μπροστά στην είσοδο κατοικίας. Λίγες ώρες αργότερα ένας περαστικός άνοιξε τη σκούρα βαλίτσα και βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Η βαλίτσα περιείχε τη σορό γυναίκας, που είχε φύγει από τη ζωή, τουλάχιστον, έναν χρόνο νωρίτερα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία της άγνωστης γυναίκας με την πεποίθηση πως πρόκειται για διαφορές συμμοριών, που έχουν σχέση με καρτέλ ναρκωτικών. Όταν όμως οι Αρχές πήραν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ανακάλυψαν πως βρίσκονται μπροστά σε μια συγκινητική ιστορία. Μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε την ηλικιωμένη καλόγρια, που έσερνε τη βαλίτσα, η οποία περιείχε το κρανίο και τα οστά μιας 58χρονης γυναίκας. Η καλόγρια είχε καλύψει την βαλίτσα με σελοφάν.Όταν η κόρη της 80χρονης καλόγριας «σκόνταψε» πάνω στη βαλίτσα, που ήταν κρυμμένη στο υπόγειο

Σύμφωνα με την κατάθεση της 80χρονης, η ίδια και η 58χρονη φίλη της ήταν επί χρόνια καλόγριες σε τάγμα μη αναγνωρισμένο από την καθολική εκκλησία. Οι δύο γυναίκες «μόναζαν» στην κατοικία της 80χρονης και είχαν δώσει όρκο να γεράσουν η μία δίπλα στην άλλη. Όμως, η νεότερη καλόγρια διαγνώστηκε με καρκίνο και έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Η 80χρονη φίλη της αποφάσισε να την «κρατήσει» κοντά της και τοποθέτησε τη σορό μέσα σε βαλίτσα. Έκρυψε τη βαλίτσα με το μακάβριο περιεχόμενο στο υπόγειο μέχρι που πριν μερικές μέρες την επισκέφθηκε η κόρη της. Όταν η νεαρή γυναίκα «σκόνταψε» πάνω στη βαλίτσα, η μητέρα της αναγκάστηκε να της πει όλη την αλήθεια. Η κόρη της 80χρονης την συμβούλευσε πως ήρθε η ώρα να θάψει τη φίλη της.

kalogria2.pngΗ ηλικιωμένη πείστηκε και προσπάθησε να σύρει τη βαλίτσα μέχρι το κοντινό νεκροταφείο. Φαίνεται όμως πως το βάρος δεν της επέτρεψε να συνεχίσει και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βαλίτσα με το μακάβριο περιεχόμενο μπροστά από την είσοδο κατοικίας. Οι Αρχές πείστηκαν πως η 80χρονη κράτησε τη σορό κρυμμένη «λόγω αγάπης και αφοσίωσης» προς την 58χρονη καλόγρια. Άλλωστε, η νεκροψία που διενεργήθηκε στη σορό δεν παρουσίασε ίχνη βίας και απέδειξε πως ο θάνατος οφείλεται σε φυσικά αίτια. Η 80χρονη καλόγρια αφέθηκε ελεύθερη και ίσως διωχθεί για παράβαση του Υγειονομικού Κώδικα.

ΠΗΓΗ: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ