Ένα φιλανθρωπικό πάρτυ για τα άτομα με νοητική αναπηρία

Ο Σύνδεσμος Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς» διοργανώνει μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ, στέλνοντας μήνυμα αποδοχής και αγάπης!

Article featured image
Article featured image


Ο Σύνδεσμος Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «Απόστολος Λουκάς» διοργανώνει φιλανθρωπικό καλοκαιρινό πάρτυ, για να στηρίξει τα Άτομα με Νοητική Αναπηρία. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 1η Αυγούστου 2024, στο Guaba Beach Bar στη Λεμεσό και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, πολλά shows, δράσεις και άλλες εκπλήξεις που υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία. Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 19:30 και η είσοδος σε αυτό θα είναι δωρεάν. Σημειώστε ότι η είσοδος θα επιτρέπεται και σε παιδιά μικρότερων ηλικιών, τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

IMG_20240730_124946_456.jpg


«Σας περιμένουμε για να περάσουμε φανταστικά και να στείλουμε όλοι μαζί το πιο δυνατό μήνυμα Αποδοχής και Αγάπης για τα άτομα με νοητική αναπηρία»
, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Για κρατήσεις μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε μήνυμα στο 99800651 – Ανδρέας Παναγιώτου, Γενικός Διευθυντής Συνδέσμου Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία Απόστολος Λουκάς.

Όλα τα έσοδα από τις εισφορές που θα γίνουν στο πάρτυ, θα δοθούν για ενίσχυση των προγραμμάτων του Συνδέσμου Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία Απόστολος Λουκάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ