Κάποιοι έστησαν παράνομα τροχόσπιτα και έκαναν κατάληψη σε παραλιακή περιοχή της Λάρνακας

Τους τα σήκωσε ο Δήμος. [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Εκστρατεία καθαρισμού από τροχόσπιτα και άλλα άχρηστα αντικείμενα από την παραλία παρά το Ναυτικό Ομιλο Λάρνακας προχώρησε ο Δήμος Λάρνακας, αφού κάποιοι αποφάσισαν ότι η περιοχή τους ανήκει και έστησαν παράνομα τροχόσπιτα για να περάσουν εκεί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σε ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του Φιλελεύθερου, Νατάσα Χριστοφόρου, αναφέρει πως ολόκληρη η παραλία είχε καταληφθεί το τελευταίο διάστημα από μεγάλο αριθμό τροχόσπιτων και βαν που μετατράπηκαν σε σπίτια, με τους ιδιοκτήτες τους να τοποθετούν λυόμενα, σκηνές, τέντες και άλλα πρόχειρα καταλύματα. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να οριοθετήσουν την περιοχή που κατέλαβαν δημιουργώντας ιδιωτική αυλή, προκειμένου ν’ αποτρέψουν άλλους λουόμενους να κάνουν μπάνιο μπροστά από τον χώρο που παράνομα οικειοποιήθηκαν.

troxospita-1.jpg



Πάντως σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει πως η επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομων τροχόσπιτων έγινε σε συνεργασία με την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας και την Αστυνομία, με εκσκαφέα και δύο φορτηγά.

troxospita-3.jpg



Η εκστρατεία όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «διενεργήθηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες της νομοθεσίας αφού τα τροχόσπιτα – αυτοκίνητα και άλλες κατασκευές τοποθετήθηκαν στην παραλία παράνομα και οι κάτοχοι τους δεν τα μετακίνησαν παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις από τις αρμόδιες Αρχές».


troxospita-2.jpg

*Εικόνες από Δήμο Λάρνκας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ