Πού στην Κύπρο μπορείς να γευτείς την περιβόητη Dubai Chocolate

Για να μην κάθεσαι να ψήνεις κανταΐφι και να ψάχνεις το pistachio lava το σωστό, ψάξαμε και βρήκαμε ποια μαγαζιά στην Κύπρο τις πουλάνε έτοιμες.

Article featured image
Article featured image

H Dubai Chocolate αν και δημιουργήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το 2019 από την εταιρεία Royal Nuts εντούτοις έγινε διεθνώς γνωστή μόλις πρόσφατα. Η συγκεκριμένη σοκολάτα όχι απλά έγινε γνωστή αλλά ξεκίνησε να γίνεται viral μέσω του Tik Tok και ξετρέλανε ολόκληρο τον πλανήτη με πολλούς να προσπαθούν να την φτιάξουν.

Η φρενίτιδα αυτή δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει κι εμάς εδώ στην Κύπρο, όμως, ας μάθουμε λίγα περισσότερα για αυτήν τη διάσημη σοκολάτα.

Αρχικά το πραγματικό της όνομα είναι Can’t Get Khanafed Of It και είναι σύμβολο πολυτέλειας αφού συχνά προσφέρεται ως δώρο σε γάμους, γενέθλια και άλλες ειδικές περιστάσεις. Η αυθεντική Can’t Get Khanafed Of It κοστίζει 20,00 ευρώ. Η επικάλυψη σοκολάτας με τραγανό κανταΐφι και κρεμώδη κρέμα φιστικιού είναι τα συστατικά που δημιουργούν αυτό το λαχταριστό έδεσμα που έχει ξετρελάνει την υφήλιο.

Η Dubai σοκολάτα, λοιπόν, αποτελεί πλέον πηγή έμπνευσης για κάθε ζαχαροπλάστη και στην Κύπρο καθώς έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης παγκοσμίως και ο κόσμος την ψάχνει μανιωδώς. Έτσι, μερικά μαγαζιά το τόλμησαν στην Κύπρο και την παρασκεύασαν με τα αποτελέσματα να είναι πέρα για πέρα θεαματικά αφού οι σοκολάτες γίνονται ανάρπαστες.


Πού θα βρεις λοιπόν την viral Dubai Chocolate στην Κύπρο;


San
Remo Confectionery, Λευκωσία

Ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία της πρωτεύουσας, το San Remo, ήταν από τα πρώτα μαγαζιά που τόλμησαν να παρασκευάσουν την viral σοκολάτα από το Dubai.Θα την βρεις σε μπάρες σοκολάτα αλλά και σε τούρτα. Πρόσφατα λάνσαραν και το pistachio box που περιλαμβάνει: Pistachio tart με γέμιση λάβα φυστικιού, Dubai chocolate, Pistachio macaroons με λάβα φυστικιού και σουδάκια με γέμιση κρέμα pistachio. Τηλέφωνο: 22510305. Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.



Bianco
Sweets Confectionery, Λευκωσία

Ένα ακόμη πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας τόλμησε, παρασκεύασε κι έβαλε στα ψυγεία του τη viral Dubai Chocolate την οποία μάλιστα μπορείς να προμηθευτείς και με delivery μέσω των διαδικτυακών πλατφόρμων φαγητού. Τηλέφωνο: 22426926.



Choco King Cyprus

Μία ακόμα επιλογή για αγορά της viral Dubai Chocolate είναι και το online shop Choco King Cyprus. Πρόκειται, ίσως, για το πρώτο κατάστημα που έφερε την Dubai Chocolate στην Κύπρο την οποία φτιάχνει και ονομάζει ως Pistachio Kadaif Milk Chocolate Bar. Για παραγγελίες ΕΔΩ.



La Parfait Cyprus

H γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων La Parfait ξεκίνησε να φτιάχνει την κλασική Dubai Chocolate με πιστάτσιο που έγινε ανάρπαστη. Τώρα έκανε ένα βήμα παραπέρα και ετοίμασε για τους πελάτες του και την Dubai Chocolate φράουλα που είναι κατακόκκινη στο εσωτερικό. Τηλέφωνο: 22661412.



Λιοτατής, Φρέναρος

Ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της ελ. επ. Αμμοχώστου, τα Λιοτατής, δεν φτιάχνουν απλά την πασίγνωστη viral σοκολάτα με πιστάτσιο αλλά έγιναν πιο δημιουργικοί. Έτσι, κατάφεραν να δημιουργήσουν την viral Dubai chocolate σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές γεύσεων με bueno kinder, την κλασική με Pistachio, με κόκκινα φτούτα και την Lotus (biscoff) pistachio. Τι λες, ποια θα δοκιμάσεις. Τηλέφωνο: 77777705 & 23821041.



Pahit Ice, Δεκέλεια

Το κατάστημα Pahit Ice στη Δεκέλεια γνωστό για τις κρέπες και τα παγωτά του φάνηκε ακόμα πιο δημιουργικό εντάσσοντας με ένα άλλο τρόπο τη διάσημη σοκολάτα στο μενού του. Το μαγαζί σερβίρει σε μορφή sushi-κρέπας σε ρολάκια τη γνωστή γεύση της Dubai Chocolate που θα προσφέρεται για μικρό χρονικό διάστημα από τα κατάστημα. Τηλέφωνο: 99038314.



ChocoLand Fine Pastry, Λάρνακα

Tο γνωστό ζαχαροπλαστείο Chocoland fine pastry στη Λάρνακα φτιάχνει τη viral σοκολάτα σε μορφή που μοιάζει με παγωτό σε ξυλάκι, αλλά και σε μπουκιές με γεμίσεις από κανταΐφι-φιστίκι Αιγίνης, μπουένο και κανταΐφι-πραλίνα. Τηλέφωνο: 24668702.



Master Sweets, Λευκωσία και Πάφος

Στο αγαπημένο μαγαζί με αυθεντικά γλυκά Ανατολής το οποίο μπορείς να βρεις σε Πάφο και Λευκωσία, φτιάχνουν και την πασίγνωστη viral σοκολάτα με ένα ιδιαίτερο twist!



Gelato Mio, Λεμεσός

Στη γνωστή παγωταρία της Λεμεσού, προσφέρεται πλέον και παγωτό στη viral γεύση της dubai chocolate!


Με πληροφορίες από CHECK IN Cyprus, social media

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ