6+1 λόγοι για να επισκεφθείς το 1ο MountainFest του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου

Ένα φεστιβάλ που υπόσχεται να ενώσει νέους από όλη την Κύπρο σε μια γιορτή πολιτισμού και διασκέδασης.

Article featured image
Article featured image



Φέτος το καλοκαίρι, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες ορεινών περιοχών διοργανώνει το πρώτο MountainFest, ένα φεστιβάλ που υπόσχεται να ενώσει νέους από όλη την Κύπρο σε μια γιορτή πολιτισμού και διασκέδασης. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία κοντά στη φύση και κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό των ορεινών περιοχών, πλαισιωμένη από δραστηριότητες και μουσική που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου.

Το πρώτο MountainFest θα διοργανωθεί σε δύο βραδιές και σε διαφορετικές τοποθεσίες, στις όμορφες περιοχές της Ευρύχου και του Αγρού. Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Ευρύχου, το Σάββατο, 31 Αυγούστου από τις 18:30 - 21:30 και στην Πλατεία του Κάουρα στον Αγρό, το Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου από τις 18:30 - 21:30.

Δες όλους τους λόγους που δεν πρέπει να χάσεις το πρώτο MountainFest:

COVER PRESS RELEASE.png


  1. Γνωριμία με Οργανώσεις Νεολαίας και Τοπικές Υπηρεσίες: Στο MountainFest, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το έργο και τις πρωτοβουλίες οργανώσεων που ασχολούνται με το περιβάλλον και τις τοπικές υπηρεσίες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για συμμετοχή και εθελοντισμό.

  2. Διαδραστικές Δραστηριότητες: Το MountainFest προσφέρει έναν χώρο που δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να συμμετέχουν και να πειραματιστούν σε δημιουργικές δραστηριότητες και να γίνουν ένα με τη φύση.

  3. Μουσική και Ψυχαγωγία: Ζωντανές μουσικές εμφανίσεις νέων καλλιτεχνών
    από την τοπική σκηνή θα δημιουργήσουν μια ωραία φεστιβαλική ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια και χαρά. Τη βραδιά θα κλείσει το συγκρότημα «ΑΛΑΛΟΥΜ».

  4. Φαγητό: Απολαύστε κυπριακά εδέσματα φτιαγμένα από τοπικούς παραγωγούς.

  5. Φύση και Χαλάρωση στο Lounge Area: Στο MountainFest, μπορείτε να απολαύσετε τα υπέροχα τοπία των ορεινών μας περιοχών, συνδυάζοντας τη βόλτα σας στη φύση. Στον χώρο θα υπάρχει και lounge area, ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση.

  6. Παιδότοπος: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με παιχνίδια θα είναι διαθέσιμος για τους μικρούς μας φίλους, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για ατελείωτο παιχνίδι.

  7. Συζήτησε μαζί μας: Στο MountainFest στην Ευρύχου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου, θα παραστούν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφειάδης και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Χαράλαμπος Χριστοφίνας, για να συζητήσουν με τη νεολαία για θέματα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο στις ορεινές περιοχές.


    Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ. Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξης Βαφειάδης, θα βρεθεί και στο MountainFest που θα πραγματοποιηθεί στον Αγρό, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, για να συζητήσει με τη νεολαία για θέματα που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο στις ορεινές περιοχές.

    Τις συζητήσεις θα συντονίσει και τις δύο ημέρες η Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του ΟΝΕΚ, κα. Μαρία Μιλτιάδους. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

    Το MountainFest σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα γεγονός που ενώνει φύση, διαδραστικές δραστηριότητες, πληροφόρηση, πολιτισμό και ψυχαγωγία. Δώσε το παρών σου, γίνε μέρος του ΜountainFest και ζήσε κι εσύ αυτή τη μοναδική εμπειρία.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ