Επιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την πόρτα και περπάτησε στο φτερό

Οι άλλοι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Ένας επιβάτης συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Αυστραλίας αφού άνοιξε την έξοδο κινδύνου ενός σταθμευμένου αεροπλάνου, περπάτησε πάνω στο φτερό και στη συνέχεια κατέβηκε από έναν κινητήρα στην πίστα, την Πέμπτη, σύμφωνα με τις αρχές.

Η πτήση JQ507 της Jetstar είχε φτάσει στο Αεροδρόμιο της Μελβούρνης από το Σίδνεϊ και είχε σταθμεύσει σε μια πύλη του τερματικού σταθμού, όταν ο άνδρας άνοιξε την έξοδο στη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους και κατέβηκε, όπως ανέφεραν οι αρχές.

Το άνοιγμα της εξόδου ενεργοποίησε αυτόματα έναν φουσκωτό διάδρομο από το πίσω μέρος του φτερού μέχρι το έδαφος, σύμφωνα με δήλωση της Jetstar. Ωστόσο, ο άνδρας προτίμησε να περπατήσει κατά μήκος του φτερού και να κατέβει από έναν από τους δύο κινητήρες του Airbus A320.

Η επιβάτης Όντρεϊ Βαργκέζε ανέφερε ότι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν καθώς ο άνδρας άρχισε να επιδεικνύει «αλλοπρόσαλλη» συμπεριφορά λίγο πριν ανοίξει την έξοδο κινδύνου.




«Ο άνδρας έδειχνε κάπως περίεργη συμπεριφορά», δήλωσε η Βαργκέζε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3AW. «Μόλις το αεροπλάνο άρχισε να σταματά, σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε προς την έξοδο κινδύνου».

Οι αξιωματικοί της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αυστραλίας, που είχαν ειδοποιηθεί από το προσωπικό της Jetstar, συνέλαβαν τον άνδρα για «επιθετική συμπεριφορά και παραβίαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας του αεροσκάφους», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ