Το #survivorgr έκανε πρεμιέρα χθες και το Χ έπαθε παροξυσμό

Όταν στο τρέιλερ μάς έλεγε ο Λιανός ότι φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε κάτι τέτοιο.

Article featured image
Article featured image

Το κορυφαίο ριάλιτι επιβίωσης του πλανήτη, το «Survivor» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 18 παίκτες, μεταξύ αυτών και γνωστοί TikTokers, βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, διεκδικώντας το πολυπόθητο έπαθλο. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους παίκτες, είναι οι TikToker Εκατερίνα Λιντβίνοβα, γνωστή ως katy.supergirl (ή Νυχουντερ Γούμαν), ο, επίσης TikToker, Ορφέας Γενκιανίδης, αλλά και ο Κύπριος Απόστολος Μιχαήλ. Στους παίκτες συγκαταλέγονται, ακόμη, η Παρασκευή Κερασιώτη, το 22χρονο μοντέλο που είχε γίνει γνωστό μέσα από το GNTM, ο παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων της κωπηλασίας Νίνο Νικολαΐδης, η ηθοποιός Φοίβη Δεληκούρα, αλλά και η υπαξιωματικός των ειδικών δυνάμεων Γεσθημανή Κουτούζογλου.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράστηκαν σε δύο ομάδες, στους Τίγρεις (κίτρινο χρώμα) και στους Αετούς (πράσινο χρώμα). Νικήτρια ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο αναδείχθηκε αυτή των Τίγρεων. Στον δύσκολο αγώνα προμηθειών (ρύζι και λάδι), ύστερα από έναν αγώνα που έληξε τελικά 3-2, οι Τίγρεις κατάφεραν να γυρίσουν στην παραλία τους με το έπαθλο.

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες κλήθηκαν, επίσης, να ψηφίσουν ανοιχτά τους αρχηγούς τους, ενώ αργότερα, μέσω μιας συναρπαστικής διαδικασίας, έβγαλαν τις δύο υποψήφιες για αποχώρηση, οι οποίες ήταν η Μαρία από τους Τίγρεις και η Ekaterina από την ομάδα των Αετών. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού, ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα καλείτο σε μονομαχία προκειμένου να διατηρήσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Στο τέλος μίας ιδιαίτερης μονομαχίας ισορροπίας, εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η Ekaterina. Ωστόσο, μία ιδιαίτερη ανατροπή ακολούθησε καθώς έλαβε ένα γράμμα το οποίο και την ενημέρωνε πως δεν θα έφευγε, τουλάχιστον τώρα, από το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο. «Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ