Freshers Fair 2024: Το ετήσιο φεστιβάλ νέων φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου είναι γεγονός

Όλες οι πληροφορίες.

Article featured image
Article featured image

Η Global Education Services και η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου διοργανώνουν το ετήσιο φεστιβάλ νέων φοιτητών, Freshers Fair 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., στην Δημοσιογραφική Εστία, Λεωφόρος ΡΙΚ 12, Αγλαντζιά 2120, Λευκωσία.

FRESHERS FAIR 2024 - FACEBOOK POST.jpg



Σε συνεργασία με πάνω από 25 Greek and Cypriot Societies που εδρεύουν στο ΗΒ, η εκδήλωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους νέους φοιτητές να γνωρίσουν την φοιτητική κοινότητα του πανεπιστημίου τους και να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες για τη νέα τους πόλη διαμονής πριν από την αναχώρηση τους στην πόλη σπουδών τους.

Φέτος, θα έχουμε και σημαντικές παρουσιάσεις από εξειδικευμένους ομιλητές για θέματα όπως η διαχείριση άγχους, η διαχείριση χρημάτων, και συμβουλές για την φοιτητική ζωή στο Η.Β.

FRESHERS FAIR 2024 - INSTAGRAM STORY.jpg



Οι γονείς είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, παρακολουθώντας τις ομιλίες και συνομιλώντας με τους συμβούλους της Global Education για θέματα όπως η φοιτητική βίζα, τα φοιτητικά δάνεια και η διαμονή. Τα μέλη της ΕΦΕΚ Η.Β. θα είναι επίσης παρόντα για να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η ΕΥ. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι η Student Letting (www.studentletsuk.com), η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εύρεση φοιτητικής διαμονής στην Αγγλία, η Metropolis Capital Advisors, η οποία προσφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για φοιτητές, επιχειρήσεις και επενδυτές, και το φοιτητικό πόρταλ StudentLife. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης. Χορηγός επικοινωνίας είναι η City.

FRESHERS FAIR 2024 - PROGRAM FLYER.jpg



Η Global Education και η ΕΦΕΚ είναι αρωγοί, και πρωταγωνιστές σε εκδηλώσεις που στόχο έχουν την στήριξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των φοιτητών για την πραγματοποίηση μιας επιτυχούς και όμορφης φοιτητικής ζωής αλλά και μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Global Education στο τηλέφωνο 22 780250.

FRESHERS FAIR 2024 - Flyer.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ