Για πρώτη φορά στην Κύπρο διοργανώνεται το Διεθνές Συνέδριο Αυτισμού

Με τίτλο «Αυτισμός: Ένας περίπλοκος γρίφος».

Article featured image
Article featured image



Το Σωματείο «Στήριξη» Αυτισμού Αμμοχώστου, σε συνεργασία με το 9o BIAC-Balkan International Autism Conference, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο, το Διεθνές Συνέδριο Αυτισμού με τίτλο: «Αυτισμός: Ένας περίπλοκος γρίφος». Θα διεξαχθεί από τις 25 – 27 Οκτωβρίου, στο Nissi Beach Resort στην Αγία Νάπα.

Αφορμή: Σε μία περίοδο όπου οι έρευνες και τα ερωτήματα γύρω από τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος τρέχουν, η κοινωνία χρειάζεται να ενημερώνεται ως προς τις εξελίξεις, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής, στα άτομα με ΔΑΦ και στις οικογένειες τους.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς στον τομέα του Αυτισμού, συγκεντρώνοντας κορυφαίους ειδικούς από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

viber_image_2024-09-19_21-13-38-732.jpg



Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, μουσικοθεραπευτές, ειδικούς γυμναστές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές, φροντιστές, γονείς και φοιτητές.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και τον εναρκτήριο χαιρετισμό, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, θα απευθύνει η Υφυπουργός Πρόνοιας, κυρία Μαριλένα Ευαγγέλου.

Με την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Αυτισμού WAO World Autism Organization

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

https://autismedi-biac.com/

#Αυτισμός # Αποδοχή # Στήριξη# Ενημέρωση # Συμπερίληψη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ