Αναβαθμίζεται και μεγαλώνει το αεροδρόμιο Λάρνακας

Η φετινή τουριστική σεζόν φαίνεται πως ήταν καθοριστική στη λήψη των αποφάσεων.

Article featured image
Article featured image

Η αυξημένη επιβατική κίνηση που παρουσιάστηκε φέτος στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και τα δεκάδες προβλήματα που εντοπίστηκαν τόσο σε σχέση με τις καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση των επιβατών όσο και σε σχέση με τους χώρους του αεροδρομίου, οδήγησαν, τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Μεταφορών να προχωρήσουν σε κινήσεις που ευελπιστούν ότι θα λύσουν ή έστω θα μειώσουν τα προβλήματα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπ. Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη στο κρατικό ραδιόφωνο, όλα όσα ταλαιπώρησαν το επιβατικό κοινό κατά τη φετινή τουριστική σεζόν έχουν καταγραφεί, έχουν μελετηθεί και το υπουργείο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ανάδοχο εταιρεία για αναβάθμιση των χώρων και επέκταση του αεροδρομίου.

Σε παρατήρηση ότι το πρόβλημα προκύπτει λόγω έλλειψης προσωπικού, ο υπουργός Μεταφορών παραδέχθηκε πως υπάρχει υποστελέχωση, στον έλεγχο διαβατηρίων και στην ασφάλεια.

Ανέφερε, ακόμη, ότι μέχρι τέλος του μήνα θα προωθηθούν αλλαγές στη διαρρύθμιση του χώρου στην είσοδο και θα γίνεται διαχωρισμός των Ευρωπαίων, από τους πολίτες τρίτων χωρών.

Πηγή: riknews.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ