Πώς θα λειτουργήσουν τα malls στην Κύπρο την 1η Οκτωβρίου

Τα ωράρια λειτουργίας τους.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με άρθρο του Check in Cyprus, το οποίο επικοινώνησε με τα 6 μεγαλύτερα mall της Κύπρου τα πλείστα δεν θα επηρεαστούν από την αργία.

To Nicosia Mall την προσεχή Τρίτη θα λειτουργήσει κανονικά, εξ ου και μάς καλεί να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις στο food court, χαλάρωση στις καφετέριες και ολοκαίνουργιες ταινίες στο RIO Premier cinemas! Τα καταστήματα και η υπεραγορά Αθηαινίτη θα είναι επίσης ανοικτά.

Την 1η Οκτωβρίου στο Τhe Mall of Cyprus τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα σουπερμάρκετ θα είναι ανοιχτά κανονικά! Ο Σκλαβενίτης θα λειτουργήσει από τις 10.00-20.00.

Όσον αφορά το ανακαινισμένο The Mall of Egkomi, μας προσκαλεί για ψώνια, καφέ ή φαγητό – όλα τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης θα είναι ανοιχτά κανονικά! Ο Σκλαβενίτης θα λειτουργήσει από τις 10.00-20.00.

Το My Mall LIMASSOL θα είναι ανοιχτό για να απολαύσετε αυτήν την ημέρα με την οικογένεια ή τους φίλους σας! Μόδα, χώροι εστίασης και διασκέδασης σας περιμένουν για να ζήσετε μοναδικές στιγμές.

Στο Kings Avenue Mall της Πάφου ανήμερα της 1ης Οκτωβρίου θα παραμείνει ανοικτό. Τόσο τα καταστήματα όσο και η υπεραγορά, οι καφετέριες, τα εστιατόρια και το σινεμά του εμπορικού θα λειτουργήσουν κανονικά!

Όσο δε για το Metropolis Mall at Larnaca μάς ενημέρωσε ότι κατά τη διάρκεια της αργίας της 1ης Οκτωβρίου, τα καταστήματα λιανικής και υπηρεσιών θα παραμείνουν ανοιχτά, το ίδιο και οι καφετέριες, τα εστιατόρια, η διασκέδαση και τα ψιλικατζίδικα που θα λειτουργούν κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ