Το Souvenir Social επιστρέφει και θα γίνει σίγουρα το νέο σου στέκι

Το Souvenir Social μάς περιμένει για να γευτούμε τη διαφορά!

Article featured image
Article featured image

Το re-opening του Souvenir Social (Bar Souvenir) σηματοδοτεί την αρχή της season με ένα πιο resto-bar ύφος, «ανοίγει τις καμάρες» του, κρεμάει τα αγαλματάκια στους τοίχους, χαμηλώνει τα φώτα, κλείνει τις κουρτίνες και σας υποδέχεται σε ένα αισθησιακά σικάτο χώρο.

Σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες λεωφόρους της Λευκωσίας παίρνει σάρκα και οστά ένα πρότζεκτ το οποίο είχε σαν στόχο να αναδείξει ένα υπέροχο κτήριο, αδιάρρηκτα συνδεδεμένο με τη μοντέρνα ιστορία της λεωφόρου Μακαρίου.

Ένα μοναδικό αρχοντικό της Λευκωσίας το οποίο αποκαταστάθηκε αφήνοντας τη φυσική ομορφιά της αρχιτεκτονικής του να λάμψει, αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμάρες που κοσμούν τόσο τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς του χώρους και ενισχύοντας την ιδιαίτερη αισθητική του με στοιχεία από ξύλο και μάρμαρο. Οι λιτές αφαιρετικές γραμμές, η αμφιθεατρική διαρρύθμιση, οι κάθετοι κήποι και η απρόσκοπτη θέα προς την αναβαθμισμένη και εντελώς ανανεωμένη λεωφόρο, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το Souvenir Social θα γίνει το νέο σας «στέκι».

WhatsApp Image 2024-09-25 at 14.54.50.jpeg



Ένα κτήριο που στην καρδιά του χτυπά η εστίαση από το 1989, δεν θα μπορούσε να προσφέρει τίποτα λιγότερο στο σήμερα από το πάθος για το καλό φαγητό!

Με τις πόρτες να ανοίγουν Τέταρτη με Παρασκευή στις 17:30 και τα σαββατοκύριακα στις 10:30, το Souvenir Social είναι έτοιμο να προσφέρει καφέ, απεριτίβο, μια μεγάλη συλλογή από φυσικά κρασιά, καθώς και καλοεκτελέσμενες κλασικές προτάσεις όπως φρέσκες μακαρονάδες και steak και σπιτικά burgers. Τα σαββατοκύριακα παίρνουν μπρος στις 10:30 με πρωταγωνιστή τα pancakes, το club sandwich και το κυπριακό πιάτο της γιαγιάς με τα αυγά μάτια και το λουκάνικο.

ξφ.jpeg



Στο bar θα βρείτε δελεαστικά signature cocktails, να πλαισιώνονται από all time classics κι αγαπημένα αποστάγματα.

WhatsApp Image 2024-09-25 at 14.44.59.jpeg



Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Souvenir Social, το καλό φαγητό και η καλή παρέα είναι πάντα στο μενού. Η κουζίνα είναι ανοιχτή και μάς περιμένει για να γευτούμε τη διαφορά!

Τετάρτη με Παρασκευή : 17:30 - 00:30

Σάββατο με Κυριακή: 10:30 - 00:30

Μπορείτε να βρείτε το Souvenir Social στο
Facebook και στοInstagram.

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 44, Λευκωσία, Τηλ. επικοινωνίας: 99 758 578

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ