16χρονος πυροβόλησε 15χρονο στις τουαλέτες σχολείου

Ο 15χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Article featured image
Article featured image

16χρονος μαθητής φέρεται να πυροβόλησε τον 15χρονο συμμαθητή του κατά τη διάρκεια «καβγά» στις τουαλέτες των αγοριών στο γυμνάσιο Joppatowne στην Joppa του Μέριλαντ της Αμερικής, την Παρασκευή, δήλωσαν οι αρχές.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε κέντρο τραυματισμών όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάρφορντ Τζεφ Γκάλερ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 16χρονος ύποπτος έφυγε από το σχολείο και κρύφτηκε σε κοντινά σπίτια, είπε ο σερίφης. Συνελήφθη «μέσα σε λίγα λεπτά» χάρη στα μέλη της κοινότητας, δήλωσε ο Γκάλερ. Ο πυροβολισμός εκτυλίχθηκε την πρώτη μέρα του υπόπτου στο σχολείο, αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη σχολική χρονιά, πρόσθεσε.

Φαίνεται ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός στο περιστατικό, είπε ο σερίφης, σημειώνοντας ότι το όπλο δεν βρέθηκε. Οι αρχές δεν γνωρίζουν ποιος ήταν ο λόγος του πυροβολισμού.

«Είμαστε συντετριμμένοι που είμαστε μέρος αυτής της απαίσιας ομάδας σχολείων που έχουν βιώσει τέτοια πράγματα», είπε ο Έφορος Δημόσιων Σχολείων της Κομητείας Χάρφορντ, Σον Μπούλσον. «Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, συνεργαζόμενοι με αυτήν την κοινότητα, για να βεβαιωθούμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά».



ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ