Στην εντατική ο κτηνοτρόφος που δέχθηκε επίθεση στο ποιμνιοστάσιο του στην Κρήτη

Η κατάσταση του 69χρονου κρίνεται σοβαρή, εφόσον δέχθηκε 6 με 7 σφαίρες και φέρεται να του προκάλεσαν τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Article featured image
Article featured image

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά χθες τη νύχτα, ο 69χρόνος κτηνοτρόφος ο οποίος το πρωί της Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς, στο ποιμνιοστάσιο του που βρίσκεται στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Η κατάσταση του 69χρονου κρίνεται σοβαρή εφόσον φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη, ενώ στο ΠΑΓΝΗ μετά την άφιξη του, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα, αντιμετωπίζει επίσης τραύμα στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, φέρεται να του προκάλεσαν τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ερευνούν μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το μαντρί. Είναι σχεδόν βέβαιο, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με εκείνη που είχε δεχτεί ο γιος του με καυστικό υγρό. Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος.




ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ